Vepřová panenka s jablky a javorovým sirupem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso nakrájejte na 3 cm silné plátky. V pánvi rozehřejte olej a plátky z každé strany opékejte zhruba 2 minuty dozlatova. Vyndejte je z pánve a dejte stranou odpočívat.
Do pánve přidejte jablka a opékejte je 3–4 minuty, až začnou měknout. Vhoďte česnek, vlijte sirup, ocet a 3 lžíce vody. Přiveďte k varu a do pánve vraťte maso i se šťávou, kterou pustí.
Duste několik minut, až maso změkne a omáčka je hustá a lepkavá. Vmíchejte hořčici, dochuťte solí a pepřem a podávejte. Ideální přílohou je bramborová kaše.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Vepřová panenka s jablky a javorovým sirupem
Inspirujte se zdravými recepty
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso nakrájejte na 3 cm silné plátky. V pánvi rozehřejte olej a plátky z každé strany opékejte zhruba 2 minuty dozlatova. Vyndejte je z pánve a dejte stranou odpočívat.
Do pánve přidejte jablka a opékejte je 3–4 minuty, až začnou měknout. Vhoďte česnek, vlijte sirup, ocet a 3 lžíce vody. Přiveďte k varu a do pánve vraťte maso i se šťávou, kterou pustí.
Duste několik minut, až maso změkne a omáčka je hustá a lepkavá. Vmíchejte hořčici, dochuťte solí a pepřem a podávejte. Ideální přílohou je bramborová kaše.
Mohlo by Vám také chutnat
- Doba přípravy
- 15 minut
- 30 minut
- 45 minut
- 60 minut
- nad 60 minut
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Příležitost
- Narozeniny
- Párty
- Piknik
- Silvestr
- Valentýn
- Vánoce
- Velikonoce
- Něco lehkého
- Grilování
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské