×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřová panenka s grilovanou zeleninou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Vepřová panenka s grilovanou zeleninou

Co budete potřebovat

Vepřová panenka
Olivový olej
Sůl a pepř
1 lilek
1 cuketa
Větvička cherry rajčat
2 menší červené cibulky
4-5 stroušky česneku
2 jarní mrkev
2 jarní cibulka
Svazek čerstvého tymiánu

Jak na to?

Vepřovou panenku omyjte, osušte, osolte a opepřete. Rozpalte grilovací pánev s trochou olivového oleje a panenku zprudka opečte po všech stranách. Lilky nakrájejte na kolečka, rozložte na podnos, osolte a nechte pár minut vypotit. Poté tekutinu důkladně odsajte. Cukety pokrájejte na kolečka, rajčata nechte na větvičce. Cibuli nakrájejte na měsíčky a mrkev na polovinu. Česnek lehce očistěte. Ve větší pánvi rozehřejte dvě lžíce oleje, nejprve opečte lilek, pak cuketu spolu s mrkví nakrojenou na polovinu. Přidejte svazek tymiánu, cibuli, česnek, jarní cibulku a nakonec krátce opečte rajčata. Pokud bude třeba, doplňte trochu oleje. Zeleninu rozdělte na talíře, přidejte opečenou panenku, podle chuti dosolte, opepřete a můžete dozdobit ještě čerstvým tymiánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka s grilovanou zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Tip týdne , Tymián , Rajče
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

Vepřová panenka
Olivový olej
Sůl a pepř
1 lilek
1 cuketa
Větvička cherry rajčat
2 menší červené cibulky
4-5 stroušky česneku
2 jarní mrkev
2 jarní cibulka
Svazek čerstvého tymiánu

Jak na to?

Vepřovou panenku omyjte, osušte, osolte a opepřete. Rozpalte grilovací pánev s trochou olivového oleje a panenku zprudka opečte po všech stranách. Lilky nakrájejte na kolečka, rozložte na podnos, osolte a nechte pár minut vypotit. Poté tekutinu důkladně odsajte. Cukety pokrájejte na kolečka, rajčata nechte na větvičce. Cibuli nakrájejte na měsíčky a mrkev na polovinu. Česnek lehce očistěte. Ve větší pánvi rozehřejte dvě lžíce oleje, nejprve opečte lilek, pak cuketu spolu s mrkví nakrojenou na polovinu. Přidejte svazek tymiánu, cibuli, česnek, jarní cibulku a nakonec krátce opečte rajčata. Pokud bude třeba, doplňte trochu oleje. Zeleninu rozdělte na talíře, přidejte opečenou panenku, podle chuti dosolte, opepřete a můžete dozdobit ještě čerstvým tymiánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty