Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Vepřová panenka na medu s bulgurem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Vepřová panenka na medu s bulgurem

Co budete potřebovat

400 g vepřové panenky
80 ml olivového oleje
2 lžíce medu
½ lžíce oregana
1 lžíce kečupu
Sůl, pepř
200 g bulguru
500 ml zeleninového vývaru
2 cibule
2 mrkve
1 lžička římského kmínu
½ lžičky mletého koriandru
¼ lžičky mleté skořice
20 g lískových jader

Jak na to?

Panenku nakrájejte na medailonky a naložte do marinády z oleje, medu, oregana, kečupu, soli a pepře.

Cibuli nakrájejte na měsíčky, mrkev na čtvrtiny. Bulgur uvařte ve vývaru podle návodu na obalu.

Rozpalte pánev s olejem a opečte na ní medailonky dozlatova, 4 minuty z každé strany. Vyjměte, vsypte ořechy, 2 minuty pražte a přesypte do misky. Do pánve přilijte olej, vsypte cibuli a opékejte dosklovata. Přidejte mrkev, posypte kořením a opékejte 5 minut.

Bulgur promíchejte se zeleninou a ořechy.

Podávejte s medailonky, koriandrem a červeným vínem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka na medu s bulgurem

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (7)

Co budete potřebovat

400 g vepřové panenky
80 ml olivového oleje
2 lžíce medu
½ lžíce oregana
1 lžíce kečupu
Sůl, pepř
200 g bulguru
500 ml zeleninového vývaru
2 cibule
2 mrkve
1 lžička římského kmínu
½ lžičky mletého koriandru
¼ lžičky mleté skořice
20 g lískových jader

Jak na to?

Panenku nakrájejte na medailonky a naložte do marinády z oleje, medu, oregana, kečupu, soli a pepře.

Cibuli nakrájejte na měsíčky, mrkev na čtvrtiny. Bulgur uvařte ve vývaru podle návodu na obalu.

Rozpalte pánev s olejem a opečte na ní medailonky dozlatova, 4 minuty z každé strany. Vyjměte, vsypte ořechy, 2 minuty pražte a přesypte do misky. Do pánve přilijte olej, vsypte cibuli a opékejte dosklovata. Přidejte mrkev, posypte kořením a opékejte 5 minut.

Bulgur promíchejte se zeleninou a ořechy.

Podávejte s medailonky, koriandrem a červeným vínem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty