×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vepřová krkovice s česnekem

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Vepřová krkovice s česnekem

Co budete potřebovat

750 g vepřové krkovice v celku
16 stroužků česneku
olivový olej
sůl, pepř a kmín

Jak na to?

Krkovici prošpikujte pomocí tenkého ostrého nože 8 stroužky česneku. Maso osolte, opepřete a posypte kmínem. Na pracovní desku rozprostřete alobal, položte na něj maso, pokapejte ho olejem obsypejte 8 stroužky česneku. Maso do alobalu zabalte, raději utvořte dvě vrstvy, aby z balíčku nic neuniklo. Položte na rozpálený gril a maso zakryjte pekáčkem nebo poklicí. Grilujte 40 minut, během kterých ho několikrát otočte.
Pečené maso vyndejte z grilu a nechte dalších 10 minut odpočívat v alobalu. Teprve pak rozbalte a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová krkovice s česnekem

Snadné Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 4 (11)

Co budete potřebovat

750 g vepřové krkovice v celku
16 stroužků česneku
olivový olej
sůl, pepř a kmín

Jak na to?

Krkovici prošpikujte pomocí tenkého ostrého nože 8 stroužky česneku. Maso osolte, opepřete a posypte kmínem. Na pracovní desku rozprostřete alobal, položte na něj maso, pokapejte ho olejem obsypejte 8 stroužky česneku. Maso do alobalu zabalte, raději utvořte dvě vrstvy, aby z balíčku nic neuniklo. Položte na rozpálený gril a maso zakryjte pekáčkem nebo poklicí. Grilujte 40 minut, během kterých ho několikrát otočte.
Pečené maso vyndejte z grilu a nechte dalších 10 minut odpočívat v alobalu. Teprve pak rozbalte a podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Inspirujte se podobnými recepty