×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Venkovská kuřecí pečeně

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Venkovská kuřecí pečeně

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsní a stehenní řízky
3 stroužky česneku
2 cibule
1 jarní cibulka
300 ml kuřecího vývaru
50 g dýňových semínek
250 ml piva
rozmarýn
tymián
oregano
Albert mix salát
4 bagetky
bílé fazole v plechovce
150 g rukoly
slunečnicový olej
vinný ocet
sůl, pepř

Jak na to?

Na pánvi nechte rozehřát dvě lžíce oleje. Potom do něj dejte prolisované stroužky česneku, přisypte tři lžíce rozmarýnu, najemno nakrájenou cibulku a restujte dozlatova. Zalijte 250 ml piva. Nechte 5 minut probublat, potom přilijte vývar. Omáčku vařením zredukujte na potřebné množství. Na oleji opečte dozlatova osolené a opepřené plátky kuřecího masa. Maso přelijte na talíři omáčkou a na závěr ho posypte natí jarní cibulky. Na oleji nechte rozvonět tři lžičky tymiánu s třemi lžičkami oregana a rozmarýnu a dýňovými semínky. Můžete dosolit. V toasteru nebo na pánvi opečte bagetky a potřete je bylinkovou směsí s dýňovými semínky.
Smíchejte slité fazole s rukolou, ochuťte vinným octem, solí a pepřem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Venkovská kuřecí pečeně

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tip týdne
(0)
Variací na úpravu kuřete je opravdu hodně. Nejdůležitější je zachovat jeho šťavnatost a té dosáhnete díky našemu receptu.

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsní a stehenní řízky
3 stroužky česneku
2 cibule
1 jarní cibulka
300 ml kuřecího vývaru
50 g dýňových semínek
250 ml piva
rozmarýn
tymián
oregano
Albert mix salát
4 bagetky
bílé fazole v plechovce
150 g rukoly
slunečnicový olej
vinný ocet
sůl, pepř

Jak na to?

Na pánvi nechte rozehřát dvě lžíce oleje. Potom do něj dejte prolisované stroužky česneku, přisypte tři lžíce rozmarýnu, najemno nakrájenou cibulku a restujte dozlatova. Zalijte 250 ml piva. Nechte 5 minut probublat, potom přilijte vývar. Omáčku vařením zredukujte na potřebné množství. Na oleji opečte dozlatova osolené a opepřené plátky kuřecího masa. Maso přelijte na talíři omáčkou a na závěr ho posypte natí jarní cibulky. Na oleji nechte rozvonět tři lžičky tymiánu s třemi lžičkami oregana a rozmarýnu a dýňovými semínky. Můžete dosolit. V toasteru nebo na pánvi opečte bagetky a potřete je bylinkovou směsí s dýňovými semínky.
Smíchejte slité fazole s rukolou, ochuťte vinným octem, solí a pepřem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Inspirujte se podobnými recepty