
Vejce v kokotkách
Vejce v kokotkách jsou klasickým českým jídlem, které se často podává během velikonočních svátků. Tento recept kombinuje lahodnou chuť čerstvých vajec s kozím sýrem a lučinou, doplněný o svěží cherry rajčata. Pečené v troubě na perfektní krémovost, jsou tyto kokotky ideální pro snídaně nebo jako lehký oběd. Posypané nasekanou petrželkou, představují vejce v kokotkách nejen chutný, ale i vizuálně přitažlivý pokrm.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Vegetariánské
Velikonoce
Snídaně
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 30 g
- Rajčata cherry 4 ks
- Vejce 4 ks
- Lučina 1 ks
- Kozí sýr 80 g
- Sůl
- Pepř
- Petržel hladkolistá 2 snít.
- Máslo 30 g
- Rajčata cherry 4 ks
- Vejce 4 ks
- Lučina 1 ks
- Kozí sýr 80 g
- Sůl
- Pepř
- Petržel hladkolistá 2 snít.


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.