
Pomalu pečený hovězí krk s krémovou kaší

Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 8 porcí
- Olej olivový 2 plž
- Cibule 2 ks
- Mrkev 1 svaz.
- Řapíkatý celer 3 řap.
- Česnek 3 strouž.
- Tymián čerstvý 3 snít.
- Mouka hladká 40 g
- Rozmarýn čerstvý 1 snít.
- Sůl
- Hovězí krk 1,8 kg
- Červené víno 500 ml
- Rajčatová passata 280 ml
- Pepř
- Vývar hovězí 450 ml
- Cukr třtinový 1 plž
- Hořčice dijonská 2 plž
- Worcesterová omáčka 2 plž
- Bobkový list 3 ks
- Brambory 1,8 kg
- Mléko 1 l
- Smetana na vaření 300 ml
- Máslo 150 g
- Olej olivový 2 plž
- Cibule 2 ks
- Mrkev 1 svaz.
- Řapíkatý celer 3 řap.
- Česnek 3 strouž.
- Tymián čerstvý 3 snít.
- Mouka hladká 40 g
- Rozmarýn čerstvý 1 snít.
- Sůl
- Hovězí krk 1,8 kg
- Červené víno 500 ml
- Rajčatová passata 280 ml
- Pepř
- Vývar hovězí 450 ml
- Cukr třtinový 1 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.