Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Vejce v kokotkách

Vejce v kokotkách

Na velikonoční snídani si dopřejte bio vejce z Albertu. Zakoupením bio výrobků přispějete k tomu, aby byla i pro další generace zachována čistá krajina a slepičky měly lepší stravu a volný pohyb.

Ingredience

30 g másla
80 g měkkého kozího sýra
1 lučina
4 cherry rajčata
4 vejce
sůl, pepř
2 snítky hladkolisté petrželky

Postup přípravy

1. Kokotky vytřete rozpuštěným máslem. Rozdělte do nich stejným dílem kozí sýr a lučinu. Do každé nádobky vložte cherry rajče a vklepněte vejce. Osolte a opepřete.
2. Vložte do trouby na 180 °C a pečte 15–20 minut.
3. Posypte nasekanou petrželkou a hned podávejte.

Pomohl vám recept?
4hodnocení3

Další videorecepty