×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Veganská pomazánka z červené čočky

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Veganská pomazánka z červené čočky

Co budete potřebovat

150 g červené čočky
rostlinný olej
1 šalotka
1–2 stroužky česneku
1 mrkev
kůra z poloviny citronu
hrst bazalky
sůl

Jak na to?

Čočku uvařte a po scezení nechte vychladnout. Olej rozehřejte v pánvi a orestujte nakrájenou šalotku a česnek. Po pár minutách přidejte nahrubo nastrouhanou mrkev a opečte do změknutí.
Vmíchejte uvařenou čočku i nastrouhaný citron a nechte prohřát. Těsně před podáváním přidejte nakrájenou bazalku a osolte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Veganská pomazánka z červené čočky

Svačina Velmi snadné Pomazánky Bezlepkové Bez laktózy Vegetariánské Veganské Bazalka Magazín 9/2017 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 3 (5)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

150 g červené čočky
rostlinný olej
1 šalotka
1–2 stroužky česneku
1 mrkev
kůra z poloviny citronu
hrst bazalky
sůl

Jak na to?

Čočku uvařte a po scezení nechte vychladnout. Olej rozehřejte v pánvi a orestujte nakrájenou šalotku a česnek. Po pár minutách přidejte nahrubo nastrouhanou mrkev a opečte do změknutí.
Vmíchejte uvařenou čočku i nastrouhaný citron a nechte prohřát. Těsně před podáváním přidejte nakrájenou bazalku a osolte.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019