Veganská pomazánka z červené čočky
Ingredience
150 g | červené čočky |
rostlinný olej | |
1 | šalotka |
1–2 | stroužky česneku |
1 | mrkev |
kůra z poloviny citronu | |
hrst bazalky | |
sůl |
Postup přípravy
Čočku uvařte a po scezení nechte vychladnout. Olej rozehřejte v pánvi a orestujte nakrájenou šalotku a česnek. Po pár minutách přidejte nahrubo nastrouhanou mrkev a opečte do změknutí.
Vmíchejte uvařenou čočku i nastrouhaný citron a nechte prohřát. Těsně před podáváním přidejte nakrájenou bazalku a osolte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY