Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 vegan klobásky s majoránkou NP Veggie
½ kedlubny
1 žlutá paprika
4 cherry rajčata
1 karotka
50 ml olivového oleje
sůl
pepř

Postup přípravy

1. Rozpalte gril. Špejle na špízy namočte do misky se studenou vodou, aby se nasákly. Nakrájejte 2 veggie klobásky na 8 kusů. Půlku kedlubny oloupejte a nakrájejte na plátky o šířce 1 cm a rozměru 3 × 3 cm. Papriku nakrájejte na stejně velké kousky.
2.Karotku oloupejte a nakrájejte na 3 cm široké špalíčky. Omyjte 4 cherry rajčátka.
3. Zeleninu dejte do misky, smíchejte ji s olejem, solí a pepřem. Na špejle střídavě napichujte klobásku, cherry rajče, papriku, kedlubnu a karotku.
4. Špízy grilujte z obou stran 4 minuty. Užijte si hezké letní odpoledne plné chuti.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty