Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Variace italských předkrmů

Variace italských předkrmů

Snadné Předkrm Magazín 8/2013
Snadné Předkrm Magazín 8/2013

Ingredience

2 hrsti sušených rajčat
1 svazek bazalky
2 stroužky česneku
olivový olej
2 balení italských salámů
1 balení prosciutta a jiných italských šunek
200 g parmazánu v celku
200 g gorgonzoly
italské olivy
Na smaženou mozzarellu s olivovou tapenádou:
80 g černých oliv
80 g zelených oliv
2 lžíce hladkolisté petrželky
1 lžíce čerstvé citronové šťávy
1 lžíce olivového oleje
360 g mozzarelly
1 vejce
2 lžíce mléka
140 g čerstvé strouhanky
20 g parmazánu
hladká mouka
olej
Na cuketové rolky:
80 ml olivového oleje
2 stroužky česneku
3 dlouhé cukety
sůl
150 g Lučiny
5–8 sušených rajčat v oleji
1 svazek bazalky

Postup přípravy

1. Sušená rajčata dejte do mísy a zalijte je vroucí vodou, nechte 2–3 minuty stát. Pak je sceďte, propláchněte studenou vodou a osušte. Bazalkové lístky otrhejte ze stonků a česnek nakrájejte na plátky. Poté vše na střídačku navrstvěte do sklenice s víčkem a zalijte olejem. Nechte přes noc odležet.
2. Na servírovací prkénko naaranžujte salámy, prosciutto, šunky, parmazán, gorgonzolu, olivy, naložená rajčata a udělejte smaženou mozzarellu s tapenádou a cuketové rolky.
3. Na tapenádu smíchejte olivy, petrželku, citronovou šťávu a olej a dejte stranou. Poté každý plátek mozzarelly osušte ubrouskem. Vejce našlehejte s mlékem. Strouhanku smíchejte s parmazánem a každý plátek mozzarelly obalte v mouce, vajíčku a ve strouhance.
4. Obalený sýr dejte na 15–20 minut do chladničky. Pak smažte v centimetrové vrstvě rozpáleného oleje minutu z každé strany. Podávejte s tapenádou.
5. Vrhněte se na cuketové rolky. Olej promíchejte s česnekem a odložte. Plátky cukety dejte na tác tak, aby se nepřekrývaly, posypte je solí a nechte 30 minut stát, aby zkřehly.
6. Troubu předehřejte na 180 °C. Cuketu vyskládejte na plech, potřete česnekovým olejem a pečte 10–15 minut. Vyjměte z trouby a nechte zchladnout. Pak na plátky rozdělte Lučinu, rajčata a bazalku a zarolujte.

Pomohl vám recept?

Věrnostní program

muj albert.png

MŮJ ALBERT

muj albert.png
APLIKACE, KTERÁ VÁS  ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE

APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE

Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.

Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.

LETÁKY
RECEPTY A
INSPIRACE
NÁKUPNÍ
SEZNAM
KREDIT
ZA NÁKUPY

Záleží nám na tom,

abyste jedli lépe

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu. Proto vám přinášíme čerstvé ovoce a zeleninu, čerstvě upečené pečivo nebo
výběr toho nejlepšího na gril. Přesně tak, jak to máte nejraději.

Maso

Nejchutnější maso je vždy to čerstvé, které pochází ze zdravých a dobře krmených zvířat.

Rybi

V Albertu se chováme k moři s úctou, abychom vám mohli nabídnout čerstvé a kvalitní ryby z udržitelného chovu či lovu. 

Bistro

Pochutnejte si na čerstvém a lehkém jídle, které stačí vzít a jí(s)t! V Albertu jsme pro vás připravili variace originálních chutí, které se neomrzí.

Bio

Pochutnejte si na bio kvalitě výrobků tak, jak je příroda vymyslela. V prodejnách Albert najdete
širokou nabídku biopotravin z ekologického zemědělství zaručující tu nejvyšší kvalitu.

Pekařství

V Albertově pekařství vyrábíme pečivo na základě naší vlastní unikátní receptury a pečeme přímo v našich prodejnách.

Tržnice

Vyzkoušejte Tržnici u Alberta a nakupte si u nás jen čerstvé a kvalitní ovoce a zeleninu za trvale nízké ceny, na kterých neproděláte.

Naše značky

promise.png
fresh.png
ceska chut.png
perla.png
exellent.png