×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vánoční zmrzlina

Inspirujte se podobnými recepty

Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Karamelové rohlíčky
Karamelové rohlíčky
Karamelové rohlíčky
Karamelové rohlíčky
Marokánky
Marokánky
Marokánky
Marokánky
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s...
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s chutí Vánoc

Vánoční zmrzlina

Co budete potřebovat

110 g krupicového cukru
250 ml vody
200 g sušeného ovoce (papáji, propláchnutých zlatých rozinek, malin)
2 litry vanilkové zmrzliny
dřeň z 1 vanilkového lusku
1 lžička mleté skořice
85 g pistáciových oříšků, nesolených
60 ml brandy nebo koňaku
Na ozdobu
maliny, borůvky a ostružiny
moučkový cukr

Jak na to?

Cukr a vodu svařte na sirup. Sušené ovoce dejte do mísy a zalijte sirupem, nechte 10 minut odstát. Osušte a nechte oschnout. Zmrzlinu, vanilkovou dřeň a skořici dejte do mísy a šlehejte asi 1 minutu, dokud nepovolí. Vmíchejte sušené ovoce, pistácie a brandy. Přendejte do vhodné mísy vyložené gázou nebo potravinářskou fólií. Zakryjte pečicím papírem a dejte alespoň na 4 hodiny do mrazáku, nebo ještě lépe přes noc. Před podáváním ozdobte malinami, borůvkami a ostružinami a jemně pocukrujte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vánoční zmrzlina

Dezert Snadné Vánoce Bez vaření Magazín 12/2015
(0)

Co budete potřebovat

110 g krupicového cukru
250 ml vody
200 g sušeného ovoce (papáji, propláchnutých zlatých rozinek, malin)
2 litry vanilkové zmrzliny
dřeň z 1 vanilkového lusku
1 lžička mleté skořice
85 g pistáciových oříšků, nesolených
60 ml brandy nebo koňaku
Na ozdobu
maliny, borůvky a ostružiny
moučkový cukr

Jak na to?

Cukr a vodu svařte na sirup. Sušené ovoce dejte do mísy a zalijte sirupem, nechte 10 minut odstát. Osušte a nechte oschnout. Zmrzlinu, vanilkovou dřeň a skořici dejte do mísy a šlehejte asi 1 minutu, dokud nepovolí. Vmíchejte sušené ovoce, pistácie a brandy. Přendejte do vhodné mísy vyložené gázou nebo potravinářskou fólií. Zakryjte pečicím papírem a dejte alespoň na 4 hodiny do mrazáku, nebo ještě lépe přes noc. Před podáváním ozdobte malinami, borůvkami a ostružinami a jemně pocukrujte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Karamelové rohlíčky
Karamelové rohlíčky
Karamelové rohlíčky
Karamelové rohlíčky
Marokánky
Marokánky
Marokánky
Marokánky
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s...
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s chutí Vánoc

Inspirujte se podobnými recepty