Vánoční dezert à la tiramisu
Ingredience
1 | mango |
100 g | polotučného tvarohu |
250 g | mascarpone |
2 | lžíce cukru moučky |
20 ml | polotučného mléka |
2 | banány |
1 | kaki |
½ | granátového jablka |
½ | karamboly |
4 | lžičky kokosových lupínků z čerstvého kokosu |
1 | maracuja |
Postup přípravy
1. Mango podélně rozkrojte podél pecky. Slupku oloupejte a dužinu rozmixujte dohladka.
2. Tvaroh s mascarpone, cukrem a mlékem utřete do jemného krému.
3. Do svátečních sklenic o objemu 150 mililitrů vlijte zhruba 2cm vrstvu mangové směsi, poté naneste 2cm vrstvu mascarpone s tvarohem, poklaďte podélně rozkrojenými a nakrájenými kousky banánu dle velikosti sklenic, přelijte další mangovou vrstvou a završte opět mascarpone s tvarohem. Vložte alespoň na 1 hodinu do lednice.
4. Před podáváním ozdobte na kostičky pokrájeným kaki, granátovými a maracujovými zrníčky, hvězdami z karamboly a kokosovými lupínky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY