Vajíčkový mlynářský žitný rohlík s roastbeefem
Ingredience
2 | Albert Mlynářské rohlíky |
80 g | žervé NP |
5 g | másla |
3 | vejce |
sůl, pepř | |
½ | hrsti čerstvé pažitky |
1 | rajče |
100 g | roastbeefu Albert Excellent |
2 | listy zeleného salátu crispy |
Postup přípravy
1. Rohlíky podélně rozkrojte a namažte žervé do vnitřních stran.
2. Do rozehřáté pánve s máslem vlijte rozklepnutá vejce. Dle chuti osolte, opepřete a 1 minutu v pánvi lehce míchejte.
3. Na spodní namazanou část rohlíku naneste připravená míchaná vajíčka, posypte nasekanou pažitkou, obložte přepůlenými plátky omytého rajčete a navrch navrstvěte plátky roastbeefu.
4. Na horní část rohlíku vložte omyté a okapané listy salátu. Přiklopte jimi spodní části rohlíků s náplní a ihned podávejte.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY