Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Vajíčkový mlynářský žitný rohlík s roastbeefem

Vajíčkový mlynářský žitný rohlík s roastbeefem

Ingredience

2 Albert Mlynářské rohlíky
80 g žervé NP
5 g másla
3 vejce
sůl, pepř
½ hrsti čerstvé pažitky
1 rajče
100 g roastbeefu Albert Excellent
2 listy zeleného salátu crispy

Postup přípravy

1. Rohlíky podélně rozkrojte a namažte žervé do vnitřních stran.

2. Do rozehřáté pánve s máslem vlijte rozklepnutá vejce. Dle chuti osolte, opepřete a 1 minutu v pánvi lehce míchejte.

3. Na spodní namazanou část rohlíku naneste připravená míchaná vajíčka, posypte nasekanou pažitkou, obložte přepůlenými plátky omytého rajčete a navrch navrstvěte plátky roastbeefu.

4. Na horní část rohlíku vložte omyté a okapané listy salátu. Přiklopte jimi spodní části rohlíků s náplní a ihned podávejte.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
4hodnocení5

Další videorecepty