Uzený losos v ředkvi s česnekovosýrovým krémem
Ingredience
100 g | kozího přírodního sýra |
150 g | Lučiny nadýchané |
sůl, pepř | |
½ | stroužku česneku |
2 | lžičky medu |
1 | kulatá bílá ředkev |
150 g | uzeného lososa |
100 g | lískových jader natural |
1 | snítka čerstvého tymiánu |
Postup přípravy
1. Metličkou vyšlehejte kozí sýr s lučinou, solí, pepřem, rozmělněným česnekem a medem.
2. Omytou ředkev nakrájejte na mandolíně na tenká kolečka.
3. Na každé kolečko poklaďte kousek lososa. Pomocí cukrářského sáčku nebo lžičkou naneste krém, zasypte nasucho opraženými jádry, ozdobte tymiánem a spojte ozdobným párátkem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY