Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyUzený losos v pita chlebu se zakysanou smetanou
Albert logoAlbert logo
  • Uzený losos v pita chlebu se zakysanou smetanou

Uzený losos v pita chlebu se zakysanou smetanou

Uzený losos je oblíbená pochoutka. Zkuste si ho připravit v křupavém pita chlebu se zakysanou smetanou, cibulí a koprem.
Uzený losos v pita chlebu se zakysanou smetanou
Velmi snadné
0-15 minut
5/5
Balkánská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Olej olivový
  • Zakysaná smetana 240 g
  • Losos uzený 400 g
  • Pažitka čerstvá 1 hrs.
  • Kopr 1 hrs.
  • Cibule červená 1 ks
  • Pita chléb 4 ks
  • Olej olivový
  • Zakysaná smetana 240 g
  • Losos uzený 400 g
  • Pažitka čerstvá 1 hrs.
  • Kopr 1 hrs.
  • Cibule červená 1 ks
  • Pita chléb 4 ks

Příprava

1
Rozpalte grilovací pánev, chleby potřete olivovým olejem a opečte je 1–2 minuty z každé strany.
2
Pak na ně rozdělte smetanu, lososa, zasypte oběma druhy bylinek a nakonec i kolečky cibule.
1
Rozpalte grilovací pánev, chleby potřete olivovým olejem a opečte je 1–2 minuty z každé strany.
2
Pak na ně rozdělte smetanu, lososa, zasypte oběma druhy bylinek a nakonec i kolečky cibule.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 24.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 7 dní

Od 24.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 7 dní

Od 17.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 14 dní

Od 24.07.2024 do 06.08.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.