Olej a máslo rozpalte v pánvi, přidejte překrojené houby a čtyři až pět minut je opékejte dozlatova. Přilijte portské a po chvíli vmíchejte brusinky. Zalijte horkým kuřecím vývarem a zakapejte sójovou omáčkou. Zahřívejte, aby se omáčka zredukovala a mírně zhoustla. Uzené maso nahřejte na pařáčku nebo v mikrovlnné troubě. Podávejte přelité houbovou omáčkou, nejlépe s vařenými či pečenými bramborami.
1
Olej a máslo rozpalte v pánvi, přidejte překrojené houby a čtyři až pět minut je opékejte dozlatova. Přilijte portské a po chvíli vmíchejte brusinky. Zalijte horkým kuřecím vývarem a zakapejte sójovou omáčkou. Zahřívejte, aby se omáčka zredukovala a mírně zhoustla. Uzené maso nahřejte na pařáčku nebo v mikrovlnné troubě. Podávejte přelité houbovou omáčkou, nejlépe s vařenými či pečenými bramborami.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!