×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tymiánové rolky

Další recepty a články

Kuřecí stehna plněná špenátem...
Kuřecí stehna plněná...
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Kuřecí tažín s máslovou rýží
Kuřecí tažín s...
Kuřecí tažín s máslovou rýží
Kuřecí tažín s máslovou rýží
Brambory z plechu
Brambory z plechu
Brambory z plechu
Brambory z plechu

Tymiánové rolky

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsní řízky AQ
sůl a pepř
200 g smetanového sýru AQ
2 lžicky čerstvého tymiánu + 3 snítky navíc
8 plátku slaniny AQ
4 lžíce olivového oleje
4 malé cukety, nakrájené na plátky
500 g cherry rajčat AQ

Jak na to?

1. Předehřejte troubu na 190 °C. Každý řízek nařízněte podélně až skoro ke druhému kraji jako knihu. Jemně je naklepejte, aby byly obě pulky stejne vysoké, osolte je z obou stran. Na každé maso položte čtvrtinu sýru, posypte tymiánem, plátek zarolujte, pokud chcete, ovažte nití, a nakonec obalte každou rolku do dvou plátku slaniny.
2. Pekáč vymažte lžící oleje a vyložte ho plátky cukety a rozpulenými rajčaty. Pokapejte zbylým olejem, osolte, pepřete, na zeleninu položte rolády a na ně pak snítky tymiánu. Pečte asi pětačtyricet minut: slanina by měla být zlatá a křupavá, cukety a rajčata křehké. Podávejte s bílým chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tymiánové rolky

Hlavní chod Snadné Východoevropská Magazín 4/2010
Průměrné hodnocení 5 (7)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsní řízky AQ
sůl a pepř
200 g smetanového sýru AQ
2 lžicky čerstvého tymiánu + 3 snítky navíc
8 plátku slaniny AQ
4 lžíce olivového oleje
4 malé cukety, nakrájené na plátky
500 g cherry rajčat AQ

Jak na to?

1. Předehřejte troubu na 190 °C. Každý řízek nařízněte podélně až skoro ke druhému kraji jako knihu. Jemně je naklepejte, aby byly obě pulky stejne vysoké, osolte je z obou stran. Na každé maso položte čtvrtinu sýru, posypte tymiánem, plátek zarolujte, pokud chcete, ovažte nití, a nakonec obalte každou rolku do dvou plátku slaniny.
2. Pekáč vymažte lžící oleje a vyložte ho plátky cukety a rozpulenými rajčaty. Pokapejte zbylým olejem, osolte, pepřete, na zeleninu položte rolády a na ně pak snítky tymiánu. Pečte asi pětačtyricet minut: slanina by měla být zlatá a křupavá, cukety a rajčata křehké. Podávejte s bílým chlebem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuřecí stehna plněná špenátem...
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Kuřecí stehna plněná špenátem...
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Kuřecí tažín s máslovou rýží
Kuřecí tažín s máslovou rýží
Kuřecí tažín s máslovou rýží
Kuřecí tažín s máslovou rýží
Brambory z plechu
Brambory z plechu
Brambory z plechu
Brambory z plechu

Inspirujte se podobnými recepty