×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tymiánové rolky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Tymiánové rolky

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsní řízky AQ
sůl a pepř
200 g smetanového sýru AQ
2 lžicky čerstvého tymiánu + 3 snítky navíc
8 plátku slaniny AQ
4 lžíce olivového oleje
4 malé cukety, nakrájené na plátky
500 g cherry rajčat AQ

Jak na to?

1. Předehřejte troubu na 190 °C. Každý řízek nařízněte podélně až skoro ke druhému kraji jako knihu. Jemně je naklepejte, aby byly obě pulky stejne vysoké, osolte je z obou stran. Na každé maso položte čtvrtinu sýru, posypte tymiánem, plátek zarolujte, pokud chcete, ovažte nití, a nakonec obalte každou rolku do dvou plátku slaniny.
2. Pekáč vymažte lžící oleje a vyložte ho plátky cukety a rozpulenými rajčaty. Pokapejte zbylým olejem, osolte, pepřete, na zeleninu položte rolády a na ně pak snítky tymiánu. Pečte asi pětačtyricet minut: slanina by měla být zlatá a křupavá, cukety a rajčata křehké. Podávejte s bílým chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tymiánové rolky

Hlavní chod Snadné Východoevropská Tymián , Rajče Magazín 4/2010
Průměrné hodnocení 5 (7)

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsní řízky AQ
sůl a pepř
200 g smetanového sýru AQ
2 lžicky čerstvého tymiánu + 3 snítky navíc
8 plátku slaniny AQ
4 lžíce olivového oleje
4 malé cukety, nakrájené na plátky
500 g cherry rajčat AQ

Jak na to?

1. Předehřejte troubu na 190 °C. Každý řízek nařízněte podélně až skoro ke druhému kraji jako knihu. Jemně je naklepejte, aby byly obě pulky stejne vysoké, osolte je z obou stran. Na každé maso položte čtvrtinu sýru, posypte tymiánem, plátek zarolujte, pokud chcete, ovažte nití, a nakonec obalte každou rolku do dvou plátku slaniny.
2. Pekáč vymažte lžící oleje a vyložte ho plátky cukety a rozpulenými rajčaty. Pokapejte zbylým olejem, osolte, pepřete, na zeleninu položte rolády a na ně pak snítky tymiánu. Pečte asi pětačtyricet minut: slanina by měla být zlatá a křupavá, cukety a rajčata křehké. Podávejte s bílým chlebem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty