×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tvarohové koblížky plněné pudinkem

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Tvarohové koblížky plněné pudinkem

Co budete potřebovat

NA KOBLÍŽKY
150 g hladké mouky
4 lžičky prášku do pečiva
75 g tvarohu
50 ml mléka
50 ml oleje
40 g krupicového cukru
1 balíček vanilkového cukru
špetka soli
olej na smažení
NA PUDINKOVOU NÁPLŇ
1 pudinkový prášek s vanilkovou příchutí
250 ml mléka
3 lžíce krupicového cukru
100 g másla, pokojové teploty
125 g tvarohu
2 lžíce rumu
moučkový cukr

Jak na to?

Hladkou mouku promíchejte s práškem do pečiva. Přidejte tvaroh, mléko, olej, oba cukry a sůl. Zpracujte ručně nebo v robotu do vláčného těsta. Rozdělte ho na 10–12 stejných dílů a vytvarujte koule. Smažte je ve větší vrstvě oleje – na první straně přikryté poklicí, na druhé odkryté. Hotové odkládejte na kuchyňský papír. V průběhu smažení začněte připravovat pudinkovou náplň: pudinkový prášek rozmíchejte v troše mléka s cukrem. Zbylé mléko přiveďte téměř k varu a rozmíchejte v něm rozpuštěný pudinkový prášek. Za stálého míchání nechte pudink zhoustnout. Odstavte a nechte vychladnout. Máslo ušlehejte s tvarohem a rumem, vmíchejte do pudinku a cukrářským sáčkem plňte koblihy. Podávejte pocukrované.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tvarohové koblížky plněné pudinkem

Dezert Snadné Sladká jídla Magazín 12/2016 Počet porcí: na 10-12 koblih
Průměrné hodnocení 3 (11)

Co budete potřebovat

NA KOBLÍŽKY
150 g hladké mouky
4 lžičky prášku do pečiva
75 g tvarohu
50 ml mléka
50 ml oleje
40 g krupicového cukru
1 balíček vanilkového cukru
špetka soli
olej na smažení
NA PUDINKOVOU NÁPLŇ
1 pudinkový prášek s vanilkovou příchutí
250 ml mléka
3 lžíce krupicového cukru
100 g másla, pokojové teploty
125 g tvarohu
2 lžíce rumu
moučkový cukr

Jak na to?

Hladkou mouku promíchejte s práškem do pečiva. Přidejte tvaroh, mléko, olej, oba cukry a sůl. Zpracujte ručně nebo v robotu do vláčného těsta. Rozdělte ho na 10–12 stejných dílů a vytvarujte koule. Smažte je ve větší vrstvě oleje – na první straně přikryté poklicí, na druhé odkryté. Hotové odkládejte na kuchyňský papír. V průběhu smažení začněte připravovat pudinkovou náplň: pudinkový prášek rozmíchejte v troše mléka s cukrem. Zbylé mléko přiveďte téměř k varu a rozmíchejte v něm rozpuštěný pudinkový prášek. Za stálého míchání nechte pudink zhoustnout. Odstavte a nechte vychladnout. Máslo ušlehejte s tvarohem a rumem, vmíchejte do pudinku a cukrářským sáčkem plňte koblihy. Podávejte pocukrované.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty