Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Tuniské ratatouille s bio vejci

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Tuniské ratatouille s bio vejci

Co budete potřebovat

2 lžíce slunečnicového oleje
1 cibule NP Bio
1 červená paprika NP Bio
1 žlutá paprika
1 lilek
1 cuketa NP Bio
3 stroužky česneku NP Bio
1/2 lžičky mletého římského kmínu
sůl, pepř
3 rajčata
200 g krůtí šunky
80 g rajčatového protlaku
4 vejce NP Bio
1 hrst hladkolisté petržele

Jak na to?

1. V hlubší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej. Orestujte na něm najemno nakrájenou cibuli 3 minuty. Přidejte nahrubo pokrájené papriky, na kousky pokrájený lilek s cuketou a prolisovaný česnek.
2. Zakryjte a duste 5 minut, 2× promíchejte. Vsypte kmín, sůl a pepř.
3. Přidejte na kostky pokrájená rajčata a šunku. Vmíchejte rajčatový protlak a zakryté 5 minut duste.
4. Mezitím předehřejte troubu na 200 °C.
5. V hotové směsi vytvořte důlky a do každého rozklepněte vejce. Dejte na 3 minuty zapéct.
6. Podávejte posypané nasekanou petrželí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tuniské ratatouille s bio vejci

Hlavní chod Snadné Bez laktózy Magazín 9/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce slunečnicového oleje
1 cibule NP Bio
1 červená paprika NP Bio
1 žlutá paprika
1 lilek
1 cuketa NP Bio
3 stroužky česneku NP Bio
1/2 lžičky mletého římského kmínu
sůl, pepř
3 rajčata
200 g krůtí šunky
80 g rajčatového protlaku
4 vejce NP Bio
1 hrst hladkolisté petržele

Jak na to?

1. V hlubší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej. Orestujte na něm najemno nakrájenou cibuli 3 minuty. Přidejte nahrubo pokrájené papriky, na kousky pokrájený lilek s cuketou a prolisovaný česnek.
2. Zakryjte a duste 5 minut, 2× promíchejte. Vsypte kmín, sůl a pepř.
3. Přidejte na kostky pokrájená rajčata a šunku. Vmíchejte rajčatový protlak a zakryté 5 minut duste.
4. Mezitím předehřejte troubu na 200 °C.
5. V hotové směsi vytvořte důlky a do každého rozklepněte vejce. Dejte na 3 minuty zapéct.
6. Podávejte posypané nasekanou petrželí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty