×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tuňákové placičky s oblohou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Tuňákové placičky s oblohou

Co budete potřebovat

Na placičky
1 červená cibule
2 lžíce rostlinného oleje + na smažení
390 g tuňáka ve vlastní šťávě
5 větviček čerstvého kopru
60 g kaparů
2 Bio vejce Nature's Promise
pepř
150 g strouhanky
Obloha
50 g polníčku
1 svazek ředkviček
100 g cherry rajčat
1 avokádo
20 ml olivového oleje
šťáva z půlky citronu
2 lžičky černého sezamu

Jak na to?

Cibulku nakrájejte najemno a nechte na oleji zesklovatět. Tuňáka sceďte a dejte do mísy. Přidejte osmahnutou cibulku, najemno nasekaný kopr a scezené kapary. Vajíčka prošlehejte a také přidejte ke směsi. Opepřete a velmi důkladně promíchejte.
Do hlubšího talířku nasypte strouhanku. Ze směsi tvarujte placičky velikosti dlaně a obalujte ve strouhance. V hlubší pánvi rozpalte olej a zprudka placičky osmahněte, poté nechte přebytečný olej vsáknout do papírové utěrky.
Polníček smíchejte s ředkvičkami nakrájenými na tenká kolečka a podélně rozpůlenými cherry rajčátky. Přidejte plátky avokáda. Zakápněte olivovým olejem a šťávou z citronu, posypte sezamem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tuňákové placičky s oblohou

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Něco lehkého Bez laktózy Rajče Magazín 1/2018 Počet porcí: 8 placiček
Průměrné hodnocení 5 (4)
Hledáte novou verzi pro kombinaci ryby a zeleniny? Zkuste tuňákové placičky se salátem a lahodným avokádem.

Co budete potřebovat

Na placičky
1 červená cibule
2 lžíce rostlinného oleje + na smažení
390 g tuňáka ve vlastní šťávě
5 větviček čerstvého kopru
60 g kaparů
2 Bio vejce Nature's Promise
pepř
150 g strouhanky
Obloha
50 g polníčku
1 svazek ředkviček
100 g cherry rajčat
1 avokádo
20 ml olivového oleje
šťáva z půlky citronu
2 lžičky černého sezamu

Jak na to?

Cibulku nakrájejte najemno a nechte na oleji zesklovatět. Tuňáka sceďte a dejte do mísy. Přidejte osmahnutou cibulku, najemno nasekaný kopr a scezené kapary. Vajíčka prošlehejte a také přidejte ke směsi. Opepřete a velmi důkladně promíchejte.
Do hlubšího talířku nasypte strouhanku. Ze směsi tvarujte placičky velikosti dlaně a obalujte ve strouhance. V hlubší pánvi rozpalte olej a zprudka placičky osmahněte, poté nechte přebytečný olej vsáknout do papírové utěrky.
Polníček smíchejte s ředkvičkami nakrájenými na tenká kolečka a podélně rozpůlenými cherry rajčátky. Přidejte plátky avokáda. Zakápněte olivovým olejem a šťávou z citronu, posypte sezamem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty