×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tuňákové Burgery

Další recepty a články

Cuketové muffiny
Cuketové muffiny
Cuketové muffiny
Cuketové muffiny
Rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka
Ovocné špízy pro děti
Ovocné špízy pro...
Ovocné špízy pro děti
Ovocné špízy pro děti
Domácí pacholíček
Domácí pacholíček
Domácí pacholíček
Domácí pacholíček

Tuňákové Burgery

Co budete potřebovat

4 plátky čedaru
4 celozrnné kaiserky
kečup na pomazání
listy salátu, kolečka rajčete a nakládaných okurek
4 karbanátky dle základního rozpisu:
0,5 kg brambor
1 konzervy tuňáka
1 hrsť hladkolisté petrželky
1 vejce
sůl
pepř
olej

Jak na to?

Karbanátky připravte podle základního rozpisu (Brambory dejte do hrnce, zalijte vodou, osolte, přiveďte k varu a vařte 20 minut doměkka. Sceďte, přendejte do mísy a rozšťouchejte. Přidejte tuňáka, petrželku a vejce a důkladně promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete a prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní vytvořte 20 kar-banátků, které budou držet dobře pohromadě. Osmažte je ve vyšší vrstvě oleje – 2 minuty z každé strany. Tuk nechte okapat na papírové utěrce.), čtyři z nich použijte do tohoto receptu, zbytek nechte na přidání, na později nebo zamrazte dle tipu. Navrch každého karbanátku dejte plátek čedaru a nechte pod grilem rozpustit. Housky rozřízněte, spodní díly potřete kečupem, navrch dejte salát, kolečka rajčete i okurek a tuňákové karbanátky. Přiklopte horními díly a ihned servírujte.
Tip: Po usmažení můžete karbanátky rovněž zamrazit (nebo alespoň část z nich). Karbanátky nechte zcela zchladnout, pak je proložené pečicím papírem dejte do krabičky s víkem a zamrazte. V mrazáku vydrží až tři měsíce. Při rozmrazování je nejprve nechte povolit v ledničce, pak je vyskládejte na plech a při teplotě 160 °C pečte 5 minut z každé strany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tuňákové Burgery

Svačina Snadné Česká Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 3 (1)

Co budete potřebovat

4 plátky čedaru
4 celozrnné kaiserky
kečup na pomazání
listy salátu, kolečka rajčete a nakládaných okurek
4 karbanátky dle základního rozpisu:
0,5 kg brambor
1 konzervy tuňáka
1 hrsť hladkolisté petrželky
1 vejce
sůl
pepř
olej

Jak na to?

Karbanátky připravte podle základního rozpisu (Brambory dejte do hrnce, zalijte vodou, osolte, přiveďte k varu a vařte 20 minut doměkka. Sceďte, přendejte do mísy a rozšťouchejte. Přidejte tuňáka, petrželku a vejce a důkladně promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete a prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní vytvořte 20 kar-banátků, které budou držet dobře pohromadě. Osmažte je ve vyšší vrstvě oleje – 2 minuty z každé strany. Tuk nechte okapat na papírové utěrce.), čtyři z nich použijte do tohoto receptu, zbytek nechte na přidání, na později nebo zamrazte dle tipu. Navrch každého karbanátku dejte plátek čedaru a nechte pod grilem rozpustit. Housky rozřízněte, spodní díly potřete kečupem, navrch dejte salát, kolečka rajčete i okurek a tuňákové karbanátky. Přiklopte horními díly a ihned servírujte.
Tip: Po usmažení můžete karbanátky rovněž zamrazit (nebo alespoň část z nich). Karbanátky nechte zcela zchladnout, pak je proložené pečicím papírem dejte do krabičky s víkem a zamrazte. V mrazáku vydrží až tři měsíce. Při rozmrazování je nejprve nechte povolit v ledničce, pak je vyskládejte na plech a při teplotě 160 °C pečte 5 minut z každé strany.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Cuketové muffiny
Cuketové muffiny
Cuketové muffiny
Cuketové muffiny
Rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka
Ovocné špízy pro děti
Ovocné špízy pro děti
Ovocné špízy pro děti
Ovocné špízy pro děti
Domácí pacholíček
Domácí pacholíček
Domácí pacholíček
Domácí pacholíček

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat