×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tuňákové Burgery

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné...
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový...
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie

Tuňákové Burgery

Co budete potřebovat

4 plátky čedaru
4 celozrnné kaiserky
kečup na pomazání
listy salátu, kolečka rajčete a nakládaných okurek
4 karbanátky dle základního rozpisu:
0,5 kg brambor
1 konzervy tuňáka
1 hrsť hladkolisté petrželky
1 vejce
sůl
pepř
olej

Jak na to?

Karbanátky připravte podle základního rozpisu (Brambory dejte do hrnce, zalijte vodou, osolte, přiveďte k varu a vařte 20 minut doměkka. Sceďte, přendejte do mísy a rozšťouchejte. Přidejte tuňáka, petrželku a vejce a důkladně promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete a prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní vytvořte 20 kar-banátků, které budou držet dobře pohromadě. Osmažte je ve vyšší vrstvě oleje – 2 minuty z každé strany. Tuk nechte okapat na papírové utěrce.), čtyři z nich použijte do tohoto receptu, zbytek nechte na přidání, na později nebo zamrazte dle tipu. Navrch každého karbanátku dejte plátek čedaru a nechte pod grilem rozpustit. Housky rozřízněte, spodní díly potřete kečupem, navrch dejte salát, kolečka rajčete i okurek a tuňákové karbanátky. Přiklopte horními díly a ihned servírujte.
Tip: Po usmažení můžete karbanátky rovněž zamrazit (nebo alespoň část z nich). Karbanátky nechte zcela zchladnout, pak je proložené pečicím papírem dejte do krabičky s víkem a zamrazte. V mrazáku vydrží až tři měsíce. Při rozmrazování je nejprve nechte povolit v ledničce, pak je vyskládejte na plech a při teplotě 160 °C pečte 5 minut z každé strany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tuňákové Burgery

Svačina Snadné Česká Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 3 (1)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

4 plátky čedaru
4 celozrnné kaiserky
kečup na pomazání
listy salátu, kolečka rajčete a nakládaných okurek
4 karbanátky dle základního rozpisu:
0,5 kg brambor
1 konzervy tuňáka
1 hrsť hladkolisté petrželky
1 vejce
sůl
pepř
olej

Jak na to?

Karbanátky připravte podle základního rozpisu (Brambory dejte do hrnce, zalijte vodou, osolte, přiveďte k varu a vařte 20 minut doměkka. Sceďte, přendejte do mísy a rozšťouchejte. Přidejte tuňáka, petrželku a vejce a důkladně promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete a prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní vytvořte 20 kar-banátků, které budou držet dobře pohromadě. Osmažte je ve vyšší vrstvě oleje – 2 minuty z každé strany. Tuk nechte okapat na papírové utěrce.), čtyři z nich použijte do tohoto receptu, zbytek nechte na přidání, na později nebo zamrazte dle tipu. Navrch každého karbanátku dejte plátek čedaru a nechte pod grilem rozpustit. Housky rozřízněte, spodní díly potřete kečupem, navrch dejte salát, kolečka rajčete i okurek a tuňákové karbanátky. Přiklopte horními díly a ihned servírujte.
Tip: Po usmažení můžete karbanátky rovněž zamrazit (nebo alespoň část z nich). Karbanátky nechte zcela zchladnout, pak je proložené pečicím papírem dejte do krabičky s víkem a zamrazte. V mrazáku vydrží až tři měsíce. Při rozmrazování je nejprve nechte povolit v ledničce, pak je vyskládejte na plech a při teplotě 160 °C pečte 5 minut z každé strany.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie
Kiwimangové Smoothie

Inspirujte se podobnými recepty