
Tuňákové burgery
Ingredience
85 g | světlého toustového chleba |
200 g | nakládané kukuřice ABio |
2x | konzerva tuňáka v oleji AQ |
25 g | eidamu, nastrouhaného |
3 | jarní cibulky, nasekané najemno |
půlka malé cibule AQ, nasekaná najemno | |
sůl podle chuti | |
2 | vejce ABio |
2 | lžíce slunečnicového oleje AQ |
4 | celozrnné chlebové bulky |
8 | lístku zeleného salátu |
4 | lžíce rajčatové salsy |
Postup přípravy
Z chleba odřízněte kúrky a ze střídky v robotu udělejte čerstvou strouhanku. Polovinu kukuřice rozmixujte tyčovým mixérem a obojí smíchejte se zbytkem kukuřice, tuňákem, sýrem, jarními cibulkami, cibulí a solí. Nakonec do směsi vmíchejte vajíčka a vytvarujte čtyři stejně velké burgery. Ty opečte na rozpáleném oleji pět minut z každé strany, aby byly zlatavé. Burgery dejte do housky spolu s vaším oblíbeným salátem a salsou.
Pomohl vám recept?
4hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod