×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tuňákové burgery

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Tuňákové burgery

Co budete potřebovat

85 g světlého toustového chleba
200 g nakládané kukuřice ABio
2x konzerva tuňáka v oleji AQ
25 g eidamu, nastrouhaného
3 jarní cibulky, nasekané najemno
půlka malé cibule AQ, nasekaná najemno
sůl podle chuti
2 vejce ABio
2 lžíce slunečnicového oleje AQ
4 celozrnné chlebové bulky
8 lístku zeleného salátu
4 lžíce rajčatové salsy

Jak na to?

Z chleba odřízněte kúrky a ze střídky v robotu udělejte čerstvou strouhanku. Polovinu kukuřice rozmixujte tyčovým mixérem a obojí smíchejte se zbytkem kukuřice, tuňákem, sýrem, jarními cibulkami, cibulí a solí. Nakonec do směsi vmíchejte vajíčka a vytvarujte čtyři stejně velké burgery. Ty opečte na rozpáleném oleji pět minut z každé strany, aby byly zlatavé. Burgery dejte do housky spolu s vaším oblíbeným salátem a salsou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tuňákové burgery

Velmi snadné Česká Chuťovky Rajče Magazín 8/2010
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

85 g světlého toustového chleba
200 g nakládané kukuřice ABio
2x konzerva tuňáka v oleji AQ
25 g eidamu, nastrouhaného
3 jarní cibulky, nasekané najemno
půlka malé cibule AQ, nasekaná najemno
sůl podle chuti
2 vejce ABio
2 lžíce slunečnicového oleje AQ
4 celozrnné chlebové bulky
8 lístku zeleného salátu
4 lžíce rajčatové salsy

Jak na to?

Z chleba odřízněte kúrky a ze střídky v robotu udělejte čerstvou strouhanku. Polovinu kukuřice rozmixujte tyčovým mixérem a obojí smíchejte se zbytkem kukuřice, tuňákem, sýrem, jarními cibulkami, cibulí a solí. Nakonec do směsi vmíchejte vajíčka a vytvarujte čtyři stejně velké burgery. Ty opečte na rozpáleném oleji pět minut z každé strany, aby byly zlatavé. Burgery dejte do housky spolu s vaším oblíbeným salátem a salsou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty