Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

85 g světlého toustového chleba
200 g nakládané kukuřice ABio
2x konzerva tuňáka v oleji AQ
25 g eidamu, nastrouhaného
3 jarní cibulky, nasekané najemno
půlka malé cibule AQ, nasekaná najemno
sůl podle chuti
2 vejce ABio
2 lžíce slunečnicového oleje AQ
4 celozrnné chlebové bulky
8 lístku zeleného salátu
4 lžíce rajčatové salsy

Postup přípravy

Z chleba odřízněte kúrky a ze střídky v robotu udělejte čerstvou strouhanku. Polovinu kukuřice rozmixujte tyčovým mixérem a obojí smíchejte se zbytkem kukuřice, tuňákem, sýrem, jarními cibulkami, cibulí a solí. Nakonec do směsi vmíchejte vajíčka a vytvarujte čtyři stejně velké burgery. Ty opečte na rozpáleném oleji pět minut z každé strany, aby byly zlatavé. Burgery dejte do housky spolu s vaším oblíbeným salátem a salsou.

Pomohl vám recept?
4hodnocení5

Další videorecepty