Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Třešňová galetka

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Třešňová galetka

Co budete potřebovat

1 chlazené listové těsto rozválené
400 g třešní
1 lžička citronové šťávy
50 g hladké mouky
75 g kokosového cukru
1 špetka soli
1 vejce

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C.
2. Listové těsto rozválejte do kruhu o průměru 24 cm.
3. V míse smíchejte vypeckované a rozpůlené třešně, citronovou šťávu, mouku, 70 g cukru a sůl.
4. Směs přendejte na listové těsto 2 cm od kraje. Okraje přehněte směrem dovnitř, potřete je rozšlehaným vajíčkem a posypte trochou cukru.
5. Pečte 30–40 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Třešňová galetka

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 1 koláč
(0)

Co budete potřebovat

1 chlazené listové těsto rozválené
400 g třešní
1 lžička citronové šťávy
50 g hladké mouky
75 g kokosového cukru
1 špetka soli
1 vejce

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C.
2. Listové těsto rozválejte do kruhu o průměru 24 cm.
3. V míse smíchejte vypeckované a rozpůlené třešně, citronovou šťávu, mouku, 70 g cukru a sůl.
4. Směs přendejte na listové těsto 2 cm od kraje. Okraje přehněte směrem dovnitř, potřete je rozšlehaným vajíčkem a posypte trochou cukru.
5. Pečte 30–40 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty