Další recepty a články
Treska v rajčatové omáčce
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Na 2 lžících olivového oleje pomalu opékejte cibuli. Po chvíli přidejte oloupaný a prolisovaný česnek. Spolu promíchávejte ještě minutu a vlijte rajčata z plechovky a víno. Osolte, opepřete a nechte zhoustnout. Nakonec vmíchejte pokrájené olivy, propláchnuté kapary a ještě chvíli promíchávejte.
2. Tresku zakápněte zbylým olejem, osolte, opepřete a opečte z obou stran.
3. Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a špagety uvařte podle návodu na obalu. Sceďte, přidejte k omáčce a promíchejte. Dochuťte citronovou šťávou.
4. Špagety servírujte s treskou a nadrobno pokrájenou petrželkou.
TIP : petrželka balená - petržel od českých pěstitelů najdete v naší Tržnici.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Treska v rajčatové omáčce
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Na 2 lžících olivového oleje pomalu opékejte cibuli. Po chvíli přidejte oloupaný a prolisovaný česnek. Spolu promíchávejte ještě minutu a vlijte rajčata z plechovky a víno. Osolte, opepřete a nechte zhoustnout. Nakonec vmíchejte pokrájené olivy, propláchnuté kapary a ještě chvíli promíchávejte.
2. Tresku zakápněte zbylým olejem, osolte, opepřete a opečte z obou stran.
3. Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a špagety uvařte podle návodu na obalu. Sceďte, přidejte k omáčce a promíchejte. Dochuťte citronovou šťávou.
4. Špagety servírujte s treskou a nadrobno pokrájenou petrželkou.
TIP : petrželka balená - petržel od českých pěstitelů najdete v naší Tržnici.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio