Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Treska v rajčatové omáčce

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Treska v rajčatové omáčce

Co budete potřebovat

1 cibule
3 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
2 plechovky krájených rajčat
1 lžíce suchého bílého vína
sůl
pepř
50 g černých oliv bez pecky
1 lžička kaparů
600 g tresky
400 g špaget
1 citron
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

1. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Na 2 lžících olivového oleje pomalu opékejte cibuli. Po chvíli přidejte oloupaný a prolisovaný česnek. Spolu promíchávejte ještě minutu a vlijte rajčata z plechovky a víno. Osolte, opepřete a nechte zhoustnout. Nakonec vmíchejte pokrájené olivy, propláchnuté kapary a ještě chvíli promíchávejte.
2. Tresku zakápněte zbylým olejem, osolte, opepřete a opečte z obou stran.
3. Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a špagety uvařte podle návodu na obalu. Sceďte, přidejte k omáčce a promíchejte. Dochuťte citronovou šťávou.
4. Špagety servírujte s treskou a nadrobno pokrájenou petrželkou.

TIP : petrželka balená - petržel od českých pěstitelů najdete v naší Tržnici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Treska v rajčatové omáčce

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

1 cibule
3 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
2 plechovky krájených rajčat
1 lžíce suchého bílého vína
sůl
pepř
50 g černých oliv bez pecky
1 lžička kaparů
600 g tresky
400 g špaget
1 citron
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

1. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Na 2 lžících olivového oleje pomalu opékejte cibuli. Po chvíli přidejte oloupaný a prolisovaný česnek. Spolu promíchávejte ještě minutu a vlijte rajčata z plechovky a víno. Osolte, opepřete a nechte zhoustnout. Nakonec vmíchejte pokrájené olivy, propláchnuté kapary a ještě chvíli promíchávejte.
2. Tresku zakápněte zbylým olejem, osolte, opepřete a opečte z obou stran.
3. Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a špagety uvařte podle návodu na obalu. Sceďte, přidejte k omáčce a promíchejte. Dochuťte citronovou šťávou.
4. Špagety servírujte s treskou a nadrobno pokrájenou petrželkou.

TIP : petrželka balená - petržel od českých pěstitelů najdete v naší Tržnici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty