×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Toust se zelím a sýrem

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Toust se zelím a sýrem

Co budete potřebovat

70 g křenu se smetanou nebo
smetanového sýru s křenem
2 lžíce nasekaného kopru
sůl a čerstvě namletý pepř
8 tenkých plátků žitného chleba
275 g kysaného zelí
8 plátků rostbífu
200 g plátků ementálu
máslo na pomazání toustů

Jak na to?

Do smetanového křenu vmíchám kopr, sůl a pepř. Po jedné straně jím pomažu polovinu plátků chleba. Navrch rozdělím kysané zelí, rostbíf a sýr, přiklopím zbylými chleby a zvenku je pomažu máslem.
Na pánvi na mírném plameni postupně opékám sendviče 3 minuty z jedné strany, pak je obrátím, zakryji a peču je další 3 minuty z druhé strany, až jsou chleby krásně opečené a sýr je rozpuštěný.

FOTO: MAREK BARTOŠ, FOOD STYLING: MILENA VOLFOVÁ, DEKOR STYLING: ZUZANA KLIMEŠOVÁ





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Toust se zelím a sýrem

Snadné Česká Magazín 11/2014
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

70 g křenu se smetanou nebo
smetanového sýru s křenem
2 lžíce nasekaného kopru
sůl a čerstvě namletý pepř
8 tenkých plátků žitného chleba
275 g kysaného zelí
8 plátků rostbífu
200 g plátků ementálu
máslo na pomazání toustů

Jak na to?

Do smetanového křenu vmíchám kopr, sůl a pepř. Po jedné straně jím pomažu polovinu plátků chleba. Navrch rozdělím kysané zelí, rostbíf a sýr, přiklopím zbylými chleby a zvenku je pomažu máslem.
Na pánvi na mírném plameni postupně opékám sendviče 3 minuty z jedné strany, pak je obrátím, zakryji a peču je další 3 minuty z druhé strany, až jsou chleby krásně opečené a sýr je rozpuštěný.

FOTO: MAREK BARTOŠ, FOOD STYLING: MILENA VOLFOVÁ, DEKOR STYLING: ZUZANA KLIMEŠOVÁ

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat