×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Toust se zelím a sýrem

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Kapustnica
Kapustnica
Kapustnica
Kapustnica
Nové brambory s brynzou
Nové brambory s...
Nové brambory s brynzou
Nové brambory s brynzou

Toust se zelím a sýrem

Co budete potřebovat

70 g křenu se smetanou nebo
smetanového sýru s křenem
2 lžíce nasekaného kopru
sůl a čerstvě namletý pepř
8 tenkých plátků žitného chleba
275 g kysaného zelí
8 plátků rostbífu
200 g plátků ementálu
máslo na pomazání toustů

Jak na to?

Do smetanového křenu vmíchám kopr, sůl a pepř. Po jedné straně jím pomažu polovinu plátků chleba. Navrch rozdělím kysané zelí, rostbíf a sýr, přiklopím zbylými chleby a zvenku je pomažu máslem.
Na pánvi na mírném plameni postupně opékám sendviče 3 minuty z jedné strany, pak je obrátím, zakryji a peču je další 3 minuty z druhé strany, až jsou chleby krásně opečené a sýr je rozpuštěný.

FOTO: MAREK BARTOŠ, FOOD STYLING: MILENA VOLFOVÁ, DEKOR STYLING: ZUZANA KLIMEŠOVÁ





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Toust se zelím a sýrem

Snadné Česká Magazín 11/2014
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

70 g křenu se smetanou nebo
smetanového sýru s křenem
2 lžíce nasekaného kopru
sůl a čerstvě namletý pepř
8 tenkých plátků žitného chleba
275 g kysaného zelí
8 plátků rostbífu
200 g plátků ementálu
máslo na pomazání toustů

Jak na to?

Do smetanového křenu vmíchám kopr, sůl a pepř. Po jedné straně jím pomažu polovinu plátků chleba. Navrch rozdělím kysané zelí, rostbíf a sýr, přiklopím zbylými chleby a zvenku je pomažu máslem.
Na pánvi na mírném plameni postupně opékám sendviče 3 minuty z jedné strany, pak je obrátím, zakryji a peču je další 3 minuty z druhé strany, až jsou chleby krásně opečené a sýr je rozpuštěný.

FOTO: MAREK BARTOŠ, FOOD STYLING: MILENA VOLFOVÁ, DEKOR STYLING: ZUZANA KLIMEŠOVÁ

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Kapustnica
Kapustnica
Kapustnica
Kapustnica
Nové brambory s brynzou
Nové brambory s brynzou
Nové brambory s brynzou
Nové brambory s brynzou

Inspirujte se podobnými recepty