×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Tortilla se špenátem a kukuřicí
15 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Mexická , Vegetariánské , Smažení ,

Tortilla se špenátem a kukuřicí

Co budu potřebovat

160 g zakysané smetany
200 g mozzarelly
1 hrst špenátových lístků
490 g kukuřice
sůl
pepř
olivový olej
4 větší tortilly
limeta

Jak na to?

Máte rádi mexickou kuchyni? Vyzkoušejte naše bezmasé tortilly s kukuřicí a špenátem.

1) Smetanu smíchejte s mozzarellou, nasekanými špenátovými listy a kukuřicí.

2) Podle chuti osolte, opepřete a vmíchejte pár kapek olivového oleje.

3) Pak směs rozdělte doprostřed 4 tortill, přehněte a na olejem potřené pánvi z obou stran opečte dozlatova.

Podávejte s limetou.

Tip do kuchyně

 

Pokud chcete mít směs trochu pikantnější, přidejte do ní jednu nasekanou chilli papričku.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Koláč z listového těsta s tuňákem a kukuřicí

    Moučníky a koláče 30 minut
  • Grilované kukuřičné klasy

    Vegetariánské 30 minut
  • Pikantní salát s fazolemi a grilovanou kukuřicí

    Saláty 30 minut