Krůtí stehna osolte, opepřete a zprudka opečte na olivovém oleji, aby se maso zatáhlo. Poté je vyjměte z hrnce.
2
Cibuli pokrájejte na klínky, mrkev na kolečka, řapíkatý celer na kousky. Ve výpeku krátce orestujte cibuli, mrkev, řapíkatý celer a nasekaný česnek. Stehna vraťte do hrnce, přidejte větvičky rozmarýnu, konzervu rajčat a zalijte vínem. Přiklopte a duste, dokud maso nezměkne a nebude mít tendenci odpadávat od kosti. Čas závisí na velikosti stehen.
3
Pokud je omáčka řidší, vyjměte maso a omáčku ještě chvíli redukujte bez poklice.
1
Krůtí stehna osolte, opepřete a zprudka opečte na olivovém oleji, aby se maso zatáhlo. Poté je vyjměte z hrnce.
2
Cibuli pokrájejte na klínky, mrkev na kolečka, řapíkatý celer na kousky. Ve výpeku krátce orestujte cibuli, mrkev, řapíkatý celer a nasekaný česnek. Stehna vraťte do hrnce, přidejte větvičky rozmarýnu, konzervu rajčat a zalijte vínem. Přiklopte a duste, dokud maso nezměkne a nebude mít tendenci odpadávat od kosti. Čas závisí na velikosti stehen.
3
Pokud je omáčka řidší, vyjměte maso a omáčku ještě chvíli redukujte bez poklice.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!