Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Tofu halušky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Tofu halušky

Co budete potřebovat

200 g Bio bulguru
2 lžíce slunečnicového oleje
1 žlutá cibule
1 uzené tofu
3 lžíce sójové omáčky
180 g kysaného zelí
sůl, pepř

Jak na to?

Bulgur nasypte do hrnce, zalijte půl litrem vody a přiveďte k varu. Potom stáhněte téměř na minimum a nechte pod pokličkou vařit 15–20 minut. Bulgur by měl všechnu vodu nasáknout do sebe.
Na pánvi rozehřejte olej a nechte na něm zesklovatět cibuli. Přidejte nakrájené tofu a opečte. Podlijte sójovou omáčkou a ještě pár minut orestujte. Nakonec přidejte okapané zelí a nechte prohřát. Smíchejte s uvařeným bulgurem a přidejte trochu soli a pepře pro chuť.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tofu halušky

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Bez laktózy Vegetariánské Veganské Magazín 9/2017 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 5 (5)

Co budete potřebovat

200 g Bio bulguru
2 lžíce slunečnicového oleje
1 žlutá cibule
1 uzené tofu
3 lžíce sójové omáčky
180 g kysaného zelí
sůl, pepř

Jak na to?

Bulgur nasypte do hrnce, zalijte půl litrem vody a přiveďte k varu. Potom stáhněte téměř na minimum a nechte pod pokličkou vařit 15–20 minut. Bulgur by měl všechnu vodu nasáknout do sebe.
Na pánvi rozehřejte olej a nechte na něm zesklovatět cibuli. Přidejte nakrájené tofu a opečte. Podlijte sójovou omáčkou a ještě pár minut orestujte. Nakonec přidejte okapané zelí a nechte prohřát. Smíchejte s uvařeným bulgurem a přidejte trochu soli a pepře pro chuť.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty