×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Toasty se žampiony, slaninou a vejcem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Toasty se žampiony, slaninou a vejcem

Co budete potřebovat

4 krajíčky chleba AVE
1 stroužek česneku
4 plátky slaniny
2 lžíce másla
250 g malých žampionů
4 lžíce husté kysané smetany
1 lžíce nasekané hladkolisté petrželky
4 čerstvá vejce
hrst rukoly
sůl, pepř

Jak na to?

Krajíčky chleba nasucho opečte a potřete česnekem.
Na pánvi nejprve opečte plátky slaniny. Vyndejte je na papírovou utěrku. Poté na pánvi rozehřejte lžíci másla a 2 minuty na něm restujte na čtvrtky nakrájené žampiony. Přidejte prolisovaný zbylý česnek a kysanou smetanu. Provařte asi 2 minuty a nakonec vmíchejte petrželku, osolte a opepřete.
V jiné pánvi rozehřejte zbylé máslo, na něj vyklepněte vejce, osolte, opepřete a smažte je, až bude bílek pevný.
Na chleba navršte rukolu a žampiony, na ně položte plátek slaniny a usmažené vajíčko.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Toasty se žampiony, slaninou a vejcem

Svačina Velmi snadné Česká Něco lehkého Rychlovky na každý den , Petržel kadeřavá Magazín 1/2017 Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

4 krajíčky chleba AVE
1 stroužek česneku
4 plátky slaniny
2 lžíce másla
250 g malých žampionů
4 lžíce husté kysané smetany
1 lžíce nasekané hladkolisté petrželky
4 čerstvá vejce
hrst rukoly
sůl, pepř

Jak na to?

Krajíčky chleba nasucho opečte a potřete česnekem.
Na pánvi nejprve opečte plátky slaniny. Vyndejte je na papírovou utěrku. Poté na pánvi rozehřejte lžíci másla a 2 minuty na něm restujte na čtvrtky nakrájené žampiony. Přidejte prolisovaný zbylý česnek a kysanou smetanu. Provařte asi 2 minuty a nakonec vmíchejte petrželku, osolte a opepřete.
V jiné pánvi rozehřejte zbylé máslo, na něj vyklepněte vejce, osolte, opepřete a smažte je, až bude bílek pevný.
Na chleba navršte rukolu a žampiony, na ně položte plátek slaniny a usmažené vajíčko.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019