×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Toasty se žampiony, slaninou a vejcem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Toasty se žampiony, slaninou a vejcem

Co budete potřebovat

4 krajíčky chleba AVE
1 stroužek česneku
4 plátky slaniny
2 lžíce másla
250 g malých žampionů
4 lžíce husté kysané smetany
1 lžíce nasekané hladkolisté petrželky
4 čerstvá vejce
hrst rukoly
sůl, pepř

Jak na to?

Krajíčky chleba nasucho opečte a potřete česnekem.
Na pánvi nejprve opečte plátky slaniny. Vyndejte je na papírovou utěrku. Poté na pánvi rozehřejte lžíci másla a 2 minuty na něm restujte na čtvrtky nakrájené žampiony. Přidejte prolisovaný zbylý česnek a kysanou smetanu. Provařte asi 2 minuty a nakonec vmíchejte petrželku, osolte a opepřete.
V jiné pánvi rozehřejte zbylé máslo, na něj vyklepněte vejce, osolte, opepřete a smažte je, až bude bílek pevný.
Na chleba navršte rukolu a žampiony, na ně položte plátek slaniny a usmažené vajíčko.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Toasty se žampiony, slaninou a vejcem

Svačina Velmi snadné Česká Něco lehkého Rychlovky na každý den , Petržel kadeřavá Magazín 1/2017 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 krajíčky chleba AVE
1 stroužek česneku
4 plátky slaniny
2 lžíce másla
250 g malých žampionů
4 lžíce husté kysané smetany
1 lžíce nasekané hladkolisté petrželky
4 čerstvá vejce
hrst rukoly
sůl, pepř

Jak na to?

Krajíčky chleba nasucho opečte a potřete česnekem.
Na pánvi nejprve opečte plátky slaniny. Vyndejte je na papírovou utěrku. Poté na pánvi rozehřejte lžíci másla a 2 minuty na něm restujte na čtvrtky nakrájené žampiony. Přidejte prolisovaný zbylý česnek a kysanou smetanu. Provařte asi 2 minuty a nakonec vmíchejte petrželku, osolte a opepřete.
V jiné pánvi rozehřejte zbylé máslo, na něj vyklepněte vejce, osolte, opepřete a smažte je, až bude bílek pevný.
Na chleba navršte rukolu a žampiony, na ně položte plátek slaniny a usmažené vajíčko.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty