Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Toast s krůtím masem a nivou

Toast s krůtím masem a nivou

Ingredience

4 lžíce crème fraîche
4 lžíce majonézy
60 g nivy
sůl
pepř
8 plátků světlého toastového chleba
40 g másla
500 g krůtího stehenního plátku
2 lžíce olivového oleje
8 lístků ledového salátu
2 avokáda

Postup přípravy

1. V misce smíchejte crème fraîche s majonézou a nastrouhanou nivou. Podle chuti osolte, opepřete a promíchejte.
2. Plátky toastového chleba rozkrojte na trojúhelníky a dozlatova opečte na másle z obou stran. Na opečené toasty rovnoměrně rozetřete připravenou směs a dejte stranou.
3. Omyté krůtí plátky zlehka naklepejte, osolte, opepřete a opečte na olivovém oleji z obou stran dozlatova. Nechte 5 minut odpočinout a nakrájejte na tenčí plátky.
4. Na sýrovou směs střídavě pokládejte omytý, natrhaný salát, krůtí plátek, oloupané a na plátky pokrájené avokádo a přiklopte druhou půlkou toastu.

TIP : Při opékání toasty zatižte menší pánvičkou.
TIP II : Vyzkoušejte salát ledový z naší Tržnice
Vitamin K - zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve

Pomohl vám recept?
4hodnocení5

Další videorecepty