×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Těstoviny trottole se slaninou a kozím sýrem

Další recepty a články

Tagliatelle s ragú
Tagliatelle s ragú
Tagliatelle s ragú
Tagliatelle s ragú
Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny penne s...
Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny se sýrovou omáčkou a...
Těstoviny se sýrovou...
Těstoviny se sýrovou omáčkou a...
Těstoviny se sýrovou omáčkou a...
Zapečené gigli
Zapečené gigli
Zapečené gigli
Zapečené gigli

Těstoviny trottole se slaninou a kozím sýrem

Tip do kuchyně

 

Před podáváním ještě zakápněte těstoviny olivovým olejem.

Co budete potřebovat

450 g těstovin trottole
sůl
pepř
120 g slaniny
1 lžíce olivového oleje
4 červené cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce tymiánových lístků
120 g měkkého kozího sýra

Jak na to?

Máte rádi italskou kuchyni? Pak vyzkoušejte náš recept na těstoviny trottole se slaninou a kozím sýrem.

1) Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě ideálně al dente.

2) Sceďte je (125 ml vody uschovejte) a udržujte teplé.

3) Slaninu vyškvařte na olivovém oleji v pánvi.

4) Přidejte cibuli a opékejte asi 10 minut.

5) Poté přidejte česnek a tymián.

6) Na scezené těstoviny nadrobte sýr, přidejte obsah pánve, odloženou vodu z těstovin a promíchejte.

7) Podle chuti osolte a opepřete.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Těstoviny trottole se slaninou a kozím sýrem

Hlavní chod Snadné Italská Něco lehkého Vaření Těstoviny Magazín 8/2013
Průměrné hodnocení 5 (3)

Tip do kuchyně

 

Před podáváním ještě zakápněte těstoviny olivovým olejem.

Co budete potřebovat

450 g těstovin trottole
sůl
pepř
120 g slaniny
1 lžíce olivového oleje
4 červené cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce tymiánových lístků
120 g měkkého kozího sýra

Jak na to?

Máte rádi italskou kuchyni? Pak vyzkoušejte náš recept na těstoviny trottole se slaninou a kozím sýrem.

1) Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě ideálně al dente.

2) Sceďte je (125 ml vody uschovejte) a udržujte teplé.

3) Slaninu vyškvařte na olivovém oleji v pánvi.

4) Přidejte cibuli a opékejte asi 10 minut.

5) Poté přidejte česnek a tymián.

6) Na scezené těstoviny nadrobte sýr, přidejte obsah pánve, odloženou vodu z těstovin a promíchejte.

7) Podle chuti osolte a opepřete.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Tagliatelle s ragú
Tagliatelle s ragú
Tagliatelle s ragú
Tagliatelle s ragú
Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny se sýrovou omáčkou a...
Těstoviny se sýrovou omáčkou a...
Těstoviny se sýrovou omáčkou a...
Těstoviny se sýrovou omáčkou a...
Zapečené gigli
Zapečené gigli
Zapečené gigli
Zapečené gigli

Inspirujte se podobnými recepty