×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Těstoviny trottole se slaninou a kozím sýrem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Těstoviny trottole se slaninou a kozím sýrem

Tip do kuchyně

 

Před podáváním ještě zakápněte těstoviny olivovým olejem.

Co budete potřebovat

450 g těstovin trottole
sůl
pepř
120 g slaniny
1 lžíce olivového oleje
4 červené cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce tymiánových lístků
120 g měkkého kozího sýra

Jak na to?

Máte rádi italskou kuchyni? Pak vyzkoušejte náš recept na těstoviny trottole se slaninou a kozím sýrem.

1) Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě ideálně al dente.

2) Sceďte je (125 ml vody uschovejte) a udržujte teplé.

3) Slaninu vyškvařte na olivovém oleji v pánvi.

4) Přidejte cibuli a opékejte asi 10 minut.

5) Poté přidejte česnek a tymián.

6) Na scezené těstoviny nadrobte sýr, přidejte obsah pánve, odloženou vodu z těstovin a promíchejte.

7) Podle chuti osolte a opepřete.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Těstoviny trottole se slaninou a kozím sýrem

Hlavní chod Snadné Italská Něco lehkého Vaření Těstoviny , Tymián Magazín 8/2013
Průměrné hodnocení 5 (3)

Tip do kuchyně

 

Před podáváním ještě zakápněte těstoviny olivovým olejem.

Co budete potřebovat

450 g těstovin trottole
sůl
pepř
120 g slaniny
1 lžíce olivového oleje
4 červené cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce tymiánových lístků
120 g měkkého kozího sýra

Jak na to?

Máte rádi italskou kuchyni? Pak vyzkoušejte náš recept na těstoviny trottole se slaninou a kozím sýrem.

1) Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě ideálně al dente.

2) Sceďte je (125 ml vody uschovejte) a udržujte teplé.

3) Slaninu vyškvařte na olivovém oleji v pánvi.

4) Přidejte cibuli a opékejte asi 10 minut.

5) Poté přidejte česnek a tymián.

6) Na scezené těstoviny nadrobte sýr, přidejte obsah pánve, odloženou vodu z těstovin a promíchejte.

7) Podle chuti osolte a opepřete.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty