×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Těstoviny s paprikovo-ořechovým pestem

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Těstoviny s paprikovo-ořechovým pestem

Co budete potřebovat

400 g těstovin kolínek BASIC
100 g vlašských ořechů AQ
3 nakládané červené papriky BASIC
25 g parmazánu + k servírování
1 malý stroužek česneku, rozmačkaný
svazek bazalky
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
50 g zakysané smetany BASIC

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle instrukcí na obale. Mezitím nasucho opražte ořechy a polovinu z nich pak spolu s paprikami, parmazánem, česnekem, bazalkou a ole­jem rozmixujte do pesta. Pokud se vám bude zdát příliš tuhé, nařeďte jej vodou z vaření těstovin. Podle chuti pesto osol­te a opepřete.
Těstoviny sceďte, 250 ml vody z vaření si dejte stranou. Těstoviny vraťte do hrnce, ten postavte na sporák na nejnižší plamen a k těstovinám vmíchejte pesto, zakysanou smetanu a 3–4 lžíce vody z těstovin. Promíchejte, aby těstoviny měly krémový nádech. Podávejte posypa­né zbylými ořechy, ozdobené bazalkový­mi lístky a parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Těstoviny s paprikovo-ořechovým pestem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Vaření Bazalka Magazín 6/2014
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

400 g těstovin kolínek BASIC
100 g vlašských ořechů AQ
3 nakládané červené papriky BASIC
25 g parmazánu + k servírování
1 malý stroužek česneku, rozmačkaný
svazek bazalky
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
50 g zakysané smetany BASIC

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle instrukcí na obale. Mezitím nasucho opražte ořechy a polovinu z nich pak spolu s paprikami, parmazánem, česnekem, bazalkou a ole­jem rozmixujte do pesta. Pokud se vám bude zdát příliš tuhé, nařeďte jej vodou z vaření těstovin. Podle chuti pesto osol­te a opepřete.
Těstoviny sceďte, 250 ml vody z vaření si dejte stranou. Těstoviny vraťte do hrnce, ten postavte na sporák na nejnižší plamen a k těstovinám vmíchejte pesto, zakysanou smetanu a 3–4 lžíce vody z těstovin. Promíchejte, aby těstoviny měly krémový nádech. Podávejte posypa­né zbylými ořechy, ozdobené bazalkový­mi lístky a parmazánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty