×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Těstoviny pomodoro

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Těstoviny pomodoro

Co budete potřebovat

2 stroužky česneku
300 g cherry rajčat
2 lžíce olivového oleje
1 dl suchého bílého vína
sůl, pepř
1 hrst čerstvé bazalky Albert
500 g špaget
4 lžíce domácího bazalkového pesta
100 g hoblinek parmazánu

Jak na to?

1. Česnek nakrájejte na plátky, rajčata rozpulte.
2. Na olivovém oleji orestujte česnek dozlatova. Přidejte rajčata a 5 minut je duste, aby změkla a pustila šťávu. Poté přilijte víno a nechte ho odpařit. Osolte, opepřete a promíchejte s lístky bazalky.
3. Těstoviny uvařte podle návodu. Sceďte a promíchejte s připravenou omáčkou. Pokapejte bazalkovým pestem a posypejte hoblinkami parmazánu. Ozdobte lístky čerstvé bazalky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Těstoviny pomodoro

Hlavní chod Velmi snadné Těstoviny Vegetariánské Bazalka Magazín 3/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)

Co budete potřebovat

2 stroužky česneku
300 g cherry rajčat
2 lžíce olivového oleje
1 dl suchého bílého vína
sůl, pepř
1 hrst čerstvé bazalky Albert
500 g špaget
4 lžíce domácího bazalkového pesta
100 g hoblinek parmazánu

Jak na to?

1. Česnek nakrájejte na plátky, rajčata rozpulte.
2. Na olivovém oleji orestujte česnek dozlatova. Přidejte rajčata a 5 minut je duste, aby změkla a pustila šťávu. Poté přilijte víno a nechte ho odpařit. Osolte, opepřete a promíchejte s lístky bazalky.
3. Těstoviny uvařte podle návodu. Sceďte a promíchejte s připravenou omáčkou. Pokapejte bazalkovým pestem a posypejte hoblinkami parmazánu. Ozdobte lístky čerstvé bazalky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty