
Tagliatelle s boloňským ragú
Tagliatelle s boloňským ragú jsou tradičním italským pokrmem, který kombinuje čerstvé těstoviny s bohatou masovou omáčkou. Tento recept je ideální pro rodinné večeře.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 1 porcí
- Mouka hladká 600 g
- Vejce 6 ks
- Prosciutto 55 g
- Řapíkatý celer 1 řap.
- Mrkev 1 ks
- Mleté maso hovězí 100 g
- Cibule 1 ks
- Mleté maso vepřové 100 g
- Červené víno 100 ml
- Vývar hovězí
- Rajský protlak 3 plž
- Těstoviny tagliatelle 450 g
- Pepř
- Parmazán 60 g
- Sůl
- Máslo 55 g
- Mouka hladká 600 g
- Vejce 6 ks
- Prosciutto 55 g
- Řapíkatý celer 1 řap.
- Mrkev 1 ks
- Mleté maso hovězí 100 g
- Cibule 1 ks
- Mleté maso vepřové 100 g
- Červené víno 100 ml
- Vývar hovězí
- Rajský protlak 3 plž
- Těstoviny tagliatelle 450 g
- Pepř
- Parmazán 60 g
- Sůl


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.