Sýrové portobello bylinky, rajčata a sýr
Ingredience
4 | žampiony portobello Albert Gril |
1 | lžíce olivového oleje |
100 g | strouhanky |
50 g | másla |
50 g | goudy |
2 | stroužky česneku |
1 | hrst čerstvé pažitky |
1 | hrst čerstvé petrželky |
1 | jarní cibulka |
sůl | |
pepř | |
4 | cherry rajčata |
Postup přípravy
1. Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
2. V misce smíchejte 100 g strouhanky, 50 g másla a 50 g nastrouhané goudy na drobenku. Přidejte 2 prolisované stroužky česneku, nasekané bylinky a jarní cibulku. Osolte a opepřete.
3. Klobouky žampionů naplňte drobenkou a nahoru nakrájejte plátky cherry rajčátek.
4. Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Servírujte je ihned, aby byla horká. Nejlepší portobella na léto!
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY