1
Sušenky rozmixujte. Smíchejte se 100 g cukru a změklým máslem. Plech vyložte pečicím papírem a na dno natlačte směs. Na 20 minut uložte do lednice.
2
Želatinu nechte nabobtnat podle návodu.
3
Meloun rozpulte, dužinu vydlabejte a rozmixujte, získáte cca 1 litr tekutiny. V míse smíchejte 800 ml rozmixovaného melounu s citronovou šťávou, kůrou, mlékem a 100 g cukru.
4
Zbývající tekutinu smíchejte s nabobtnalou želatinou a 2 minuty rozehřejte v mikrovlnné troubě na středním stupni. Dobře promíchejte s melounovou směsí.
5
Sušenkové těsto přelijte melounovou směsí a na 4 hodiny uložte do mrazáku.
6
Nakrájejte, ozdobte vyšlehanou smetanou a limetkovou kůrou.
1
Sušenky rozmixujte. Smíchejte se 100 g cukru a změklým máslem. Plech vyložte pečicím papírem a na dno natlačte směs. Na 20 minut uložte do lednice.
2
Želatinu nechte nabobtnat podle návodu.
3
Meloun rozpulte, dužinu vydlabejte a rozmixujte, získáte cca 1 litr tekutiny. V míse smíchejte 800 ml rozmixovaného melounu s citronovou šťávou, kůrou, mlékem a 100 g cukru.
4
Zbývající tekutinu smíchejte s nabobtnalou želatinou a 2 minuty rozehřejte v mikrovlnné troubě na středním stupni. Dobře promíchejte s melounovou směsí.
5
Sušenkové těsto přelijte melounovou směsí a na 4 hodiny uložte do mrazáku.
6
Nakrájejte, ozdobte vyšlehanou smetanou a limetkovou kůrou.