
Svěží kostky z vodního melounu
Postup přípravy
1. Sušenky rozmixujte. Smíchejte se 100 g cukru a změklým máslem. Plech vyložte pečicím papírem a na dno natlačte směs. Na 20 minut uložte do lednice.
2. Želatinu nechte nabobtnat podle návodu.
3. Meloun rozpulte, dužinu vydlabejte a rozmixujte, získáte cca 1 litr tekutiny. V míse smíchejte 800 ml rozmixovaného melounu s citronovou šťávou, kůrou, mlékem a 100 g cukru.
4.Zbývající tekutinu smíchejte s nabobtnalou želatinou a 2 minuty rozehřejte v mikrovlnné troubě na středním stupni. Dobře promíchejte s melounovou směsí.
5. Sušenkové těsto přelijte melounovou směsí a na 4 hodiny uložte do mrazáku.
6. Nakrájejte, ozdobte vyšlehanou smetanou a limetkovou kůrou.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
2hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod