Středomořský bramborový salát
Ingredience
1 kg | brambor typu A |
1 | červené jablko |
2 | stonky řapíkatého celeru |
2 | lžíce nakládaných cibulek |
3 | lžíce černých oliv bez pecky |
100 g | rukoly |
10 | sušených rajčat |
1 | hrst čerstvé bazalky |
2 | lžíce majonézy |
2 | lžíce bílého jogurtu |
sůl, pepř | |
1 | citron |
Postup přípravy
1. Brambory uvařte ve slupce v osolené vodě doměkka. Ještě teplé brambory oloupejte a nakrájejte na silnější kousky nebo plátky.
2. Jablko zbavte jádřince a nakrájejte na plátky a pak na nudličky. Řapíkatý celer očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Jablko i celer přidejte k bramborám spolu s nakládanými cibulkami, olivami, rukolou, nakrájenými sušenými rajčaty a nasekanou bazalkou.
3. V misce metličkou smíchejte majonézu, jogurt, trochu soli, pepře a šťávu z ½ citronu. Dresinkem přelijte salát, promíchejte a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY