×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Středomořské plněné žampiony

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Středomořské plněné žampiony

Co budete potřebovat

8 velkých žampionů (nebo žampionů portobello) AQ
olivový olej
400 g tvarohu AQ
1 cuketa
4 šalotky
60 g sušených rajčat
25 černých oliv
1 hrst čerstvých bazalkových lístků
1 vejce
sůl AQ
pepř
100 g rukoly AQ
chleba

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Žampio­nům vyřízněte nohu a vnitřky lehce vy­mažte olejem. V míse smíchejte tvaroh, cuketu, šalotky, rajčata, olivy, bazalku a vejce. Podle chuti osolte a opepřete a směsí naplňte houby. Vyskládejte je na plech, přiklopte alobalem a pečte 15 minut, odkryjte a 15 minut dopékej­te. Podávejte s rukolou a chlebem.
Tip - K náplni můžete přidat i kousky lehce opražené slaniny.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Středomořské plněné žampiony

Předkrm Velmi snadné Česká Chuťovky Grilování Bazalka , Rajče Magazín 6/2013
Průměrné hodnocení 4 (10)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

8 velkých žampionů (nebo žampionů portobello) AQ
olivový olej
400 g tvarohu AQ
1 cuketa
4 šalotky
60 g sušených rajčat
25 černých oliv
1 hrst čerstvých bazalkových lístků
1 vejce
sůl AQ
pepř
100 g rukoly AQ
chleba

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Žampio­nům vyřízněte nohu a vnitřky lehce vy­mažte olejem. V míse smíchejte tvaroh, cuketu, šalotky, rajčata, olivy, bazalku a vejce. Podle chuti osolte a opepřete a směsí naplňte houby. Vyskládejte je na plech, přiklopte alobalem a pečte 15 minut, odkryjte a 15 minut dopékej­te. Podávejte s rukolou a chlebem.
Tip - K náplni můžete přidat i kousky lehce opražené slaniny.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019