Stir-fry [čti styrfráj] je kulinářská technika, při které jsou všechny přísady smaženy na velmi malém množství tuku v pánvi wok. Vyzkoušejte ji také.
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Korejská
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Sojová omáčka 7 plž
Hovězí plátky BIO 400 g
Cukr třtinový BIO 5 plž
Česnek BIO 3 strouž.
Sezam 2 plž
Zázvor 2 cm
Škrob kukuřičný 2 člž
Rýžový ocet 1 plž
Sůl 1/2 člž
Rýže basmati BIO 400 g
Olej sezamový 3 plž
Koriandr čerstvý 1 hrs.
Voda 150 ml
Hovězí bujón kostka 1 ks
Zeleninový mix 400 g
Sojová omáčka 7 plž
Hovězí plátky BIO 400 g
Cukr třtinový BIO 5 plž
Česnek BIO 3 strouž.
Sezam 2 plž
Zázvor 2 cm
Škrob kukuřičný 2 člž
Rýžový ocet 1 plž
Sůl 1/2 člž
Rýže basmati BIO 400 g
Olej sezamový 3 plž
Koriandr čerstvý 1 hrs.
Voda 150 ml
Hovězí bujón kostka 1 ks
Zeleninový mix 400 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!