×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Steaky se solí

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Steaky se solí

Co budete potřebovat

1 kg hovězích steaků (rump steak a entrecôte)
1 lžíce olivového oleje
300 g hrubé mořské soli
mletý černý pepř
Na omáčku chimichuri:
2 hrsti hladkolisté petrželky
1 lžíce oregana
2 lžičky rozmarýnu
1 lžička pálivé papriky
1/2 lžičky chilli koření
1 stroužek česneku
1 bobkový list
3 lžíce červeného vinného octa
3 lžíce olivového oleje
sůl
pepř

Jak na to?

1. Nejprve udělejte omáčku chimichuri: všechny potřebné ingredience smíchejte v míse a dejte stranou.
2. Kusy masa napíchejte na grilovací špejle a potřete olejem. Pak je posypte solí a dejte na hodinu odležet do lednice. Vyndejte, zbavte soli, opepřete a grilujte je 7 minut z každé strany. Podávejte s omáčkou chimichuri.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Steaky se solí

Hlavní chod Snadné Česká Grilování Grilování Magazín 8/2012
Průměrné hodnocení 4 (2)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

1 kg hovězích steaků (rump steak a entrecôte)
1 lžíce olivového oleje
300 g hrubé mořské soli
mletý černý pepř
Na omáčku chimichuri:
2 hrsti hladkolisté petrželky
1 lžíce oregana
2 lžičky rozmarýnu
1 lžička pálivé papriky
1/2 lžičky chilli koření
1 stroužek česneku
1 bobkový list
3 lžíce červeného vinného octa
3 lžíce olivového oleje
sůl
pepř

Jak na to?

1. Nejprve udělejte omáčku chimichuri: všechny potřebné ingredience smíchejte v míse a dejte stranou.
2. Kusy masa napíchejte na grilovací špejle a potřete olejem. Pak je posypte solí a dejte na hodinu odležet do lednice. Vyndejte, zbavte soli, opepřete a grilujte je 7 minut z každé strany. Podávejte s omáčkou chimichuri.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty