Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 rump steaky
olivový olej
sůl, pepř
Dip:
2 avokáda
1/2 šalotky
1 stroužek česneku
2 lžíce limetové šťávy
6 lžic olivového oleje
½ lžičky sušeného chilli
1 hrst hladkolisté petržele
sůl, pepř

Postup přípravy

Rozpalte gril.
Steak potřete olivovým olejem, osolte a opepřete. Vložte na mřížku rozpáleného grilu a grilujte z bou stran 3 minuty.
Avokáda zbavte pecky a slupky. Dužinu vložte do stolního mixéru a přidejte všechny zbylé ingredience potřebné na dip. Mixujte dokud se všechny ingredience nepropojí.
Hotový steak nechte chvíli odpočnout a podávejte s avokádovým dipem.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
2hodnocení3

Další videorecepty