
Šťavnaté trhané husí maso v bulce

Snadné
Více než 60 minut
5/5
Neplýtvání
Svačina
Ingredience
Složení 4 porce
- Sůl
- Husí stehna 4 ks
- Kmín celý
- Česnek 8 strouž.
- Pepř
- Bulka se slunečnicovým semínkem 4 ks
- Majonéza 120 g
- Salát Rodinný mix 100 g
- Cibule červená 1 ks
- Sůl
- Husí stehna 4 ks
- Kmín celý
- Česnek 8 strouž.
- Pepř
- Bulka se slunečnicovým semínkem 4 ks
- Majonéza 120 g
- Salát Rodinný mix 100 g
- Cibule červená 1 ks
Příprava
- 1Husí stehna osolte, opepřete, okmínujte a prošpikujte stroužky česneku.
- 2Poté je vložte do pekáče, podlijte vodou a pečte 6 hodin na 130 °C, dokud se maso nezačne oddělovat od kosti.
- 3Maso oberte od kosti a natrhejte na vlákna vidličkou.
- 4Bulky rozřízněte napůl. Obě řezné strany potřete majonézou. Spodní půlku posypte mixem salátu, natrhaným masem a oloupanou, na kroužky rozebranou červenou cibulí. Přiklopte horní půlkou bulky a podávejte. Hm, maso se přímo rozpadá.
- 1Husí stehna osolte, opepřete, okmínujte a prošpikujte stroužky česneku.
- 2Poté je vložte do pekáče, podlijte vodou a pečte 6 hodin na 130 °C, dokud se maso nezačne oddělovat od kosti.
- 3Maso oberte od kosti a natrhejte na vlákna vidličkou.
- 4Bulky rozřízněte napůl. Obě řezné strany potřete majonézou. Spodní půlku posypte mixem salátu, natrhaným masem a oloupanou, na kroužky rozebranou červenou cibulí. Přiklopte horní půlkou bulky a podávejte. Hm, maso se přímo rozpadá.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.