×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špenátovo-tvarohové knedlíčky s rajčatovou salsou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Špenátovo-tvarohové knedlíčky s rajčatovou salsou

Co budete potřebovat

200 g čerstvého špenátu AQ, spařeného, osušeného, nasekaného
100 g lučiny
100 g tvarohu AQ
50 g parmazánu + k podávání
50 g polohrubé mouky + na poprášení
2 vejce
sůl, pepř
1 lžíce čerstvé pažitky
1 stroužek česneku
40 g másla
Na rajčatovou salsu:
300 g směsi cherry rajčat – žlutá, oranžová, červená
12 ančovičkových řezů
1 hrst bazalkových lístku
1 stroužek česneku
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce bílého
vinného octa
sůl, pepř

Jak na to?

1. Špenát dejte do mísy, smíchejte s lučinou, tvarohem, parmazánem, moukou, vejci, pažitkou a česnekem a zpracujte na kompaktní hmotu. Vytvořte z ní kuličky, ty ještě obalte v mouce a na másle osmažte dozlatova.
2. Knedlíčky můžete podávat s rajčaty, teplou rajčatovou omáčkou nebo salsou podle našeho receptu. Cherry rajčata, přepůlte, smíchejte s nasekanými ančovičkami, bazalkou, utřeným česnekem a přelijte olejem smíchaným s octem, solí a pepřem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špenátovo-tvarohové knedlíčky s rajčatovou salsou

Předkrm Velmi snadné Italská Bazalka , Pažitka , Rajče Magazín 12/2011
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

200 g čerstvého špenátu AQ, spařeného, osušeného, nasekaného
100 g lučiny
100 g tvarohu AQ
50 g parmazánu + k podávání
50 g polohrubé mouky + na poprášení
2 vejce
sůl, pepř
1 lžíce čerstvé pažitky
1 stroužek česneku
40 g másla
Na rajčatovou salsu:
300 g směsi cherry rajčat – žlutá, oranžová, červená
12 ančovičkových řezů
1 hrst bazalkových lístku
1 stroužek česneku
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce bílého
vinného octa
sůl, pepř

Jak na to?

1. Špenát dejte do mísy, smíchejte s lučinou, tvarohem, parmazánem, moukou, vejci, pažitkou a česnekem a zpracujte na kompaktní hmotu. Vytvořte z ní kuličky, ty ještě obalte v mouce a na másle osmažte dozlatova.
2. Knedlíčky můžete podávat s rajčaty, teplou rajčatovou omáčkou nebo salsou podle našeho receptu. Cherry rajčata, přepůlte, smíchejte s nasekanými ančovičkami, bazalkou, utřeným česnekem a přelijte olejem smíchaným s octem, solí a pepřem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty