
Letní lečo

Velmi snadné
16-30 minut
1/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Klobása s hovězím a vepřovým masem 2 ks
- Klobása langolt 2 ks
- Olej olivový 2 plž
- Cibule červená 1 ks
- Česnek 2 strouž.
- Bílé víno suché 80 ml
- Paprika zelená 300 g
- Rajče 300 g
- Sůl
- Pepř
- Petržel hladkolistá 1 hrs.
- Klobása s hovězím a vepřovým masem 2 ks
- Klobása langolt 2 ks
- Olej olivový 2 plž
- Cibule červená 1 ks
- Česnek 2 strouž.
- Bílé víno suché 80 ml
- Paprika zelená 300 g
- Rajče 300 g
- Sůl
- Pepř
- Petržel hladkolistá 1 hrs.
Příprava
- 1V pánvi rozehřejte olej a na něm opečte nakrájenou cibuli a česnek.
- 2Přidejte nakrájené papriky a rajčata. Krátce orestujte a podlijte vínem. Osolte, opepřete a duste 5–10 minut.
- 3Mezitím rozpalte gril a ogrilujte na něm oba druhy klobásy.
- 4Klobásy nakrájejte a přidejte k leču.
- 5Každou porci ozdobte petrželkou.
- 1V pánvi rozehřejte olej a na něm opečte nakrájenou cibuli a česnek.
- 2Přidejte nakrájené papriky a rajčata. Krátce orestujte a podlijte vínem. Osolte, opepřete a duste 5–10 minut.
- 3Mezitím rozpalte gril a ogrilujte na něm oba druhy klobásy.
- 4Klobásy nakrájejte a přidejte k leču.
- 5Každou porci ozdobte petrželkou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.