1
Předehřejte troubu na 180 °C.
2
Nakrájenou šalotku a česnek krátce opečte na másle. Přidejte špenát, ne chte zavadnout, odstavte a dochuťte muškátovým oříškem.
3
Vejce ušlehejte, trochu si nechte stranou na potírání a většinu vmíchejte do ricotty spolu s nasekanými bylinkami a nadrobenou fetou. Ze špenátu vymačkejte co nejvíce tekutiny a také přidejte do ricottového krému.
4
Listové těsto vyválejte a nakrájejte na čtverce o velikosti 88 cm. Do středu každého dejte lžičku náplně. Přeložte na trojúhelník a dobře zmáčkněte okraje. Na plechu potřete rozšlehaným vajíčkem a posypte sezamem. Pečte 15–20 minut do zezlátnutí. Hotové podávejte s dipem z jogurtu, citronové šťávy a kopru.
1
Předehřejte troubu na 180 °C.
2
Nakrájenou šalotku a česnek krátce opečte na másle. Přidejte špenát, ne chte zavadnout, odstavte a dochuťte muškátovým oříškem.
3
Vejce ušlehejte, trochu si nechte stranou na potírání a většinu vmíchejte do ricotty spolu s nasekanými bylinkami a nadrobenou fetou. Ze špenátu vymačkejte co nejvíce tekutiny a také přidejte do ricottového krému.
4
Listové těsto vyválejte a nakrájejte na čtverce o velikosti 88 cm. Do středu každého dejte lžičku náplně. Přeložte na trojúhelník a dobře zmáčkněte okraje. Na plechu potřete rozšlehaným vajíčkem a posypte sezamem. Pečte 15–20 minut do zezlátnutí. Hotové podávejte s dipem z jogurtu, citronové šťávy a kopru.