
Spätzle
Vyzkoušejte specialitu, která patří neodmyslitelně do alsaských hostinců. Pokud nemáte síto na halušky, spätzle z těsta odkrajujte nožem. Spätzle jsou hotové, když vyplavou na hladinu.

Snadné
31-45 minut
0/5
Německá
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 70 g
- Mouka polohrubá 400 g
- Vejce 4 ks
- Cibule 2 ks
- Slanina 200 g
- Ementál bloček 200 g
- Petrželová nať 1 hrs.
- Voda 150 ml
- Sůl 1/2 člž
- Máslo 70 g
- Mouka polohrubá 400 g
- Vejce 4 ks
- Cibule 2 ks
- Slanina 200 g
- Ementál bloček 200 g
- Petrželová nať 1 hrs.
- Voda 150 ml
- Sůl 1/2 člž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.