×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špagety se slaninou, smetanou a bazalkou

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety,...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Špagety se slaninou, smetanou a bazalkou

Tip do kuchyně

 

Špagety můžete před podáváním zakápnout ještě kapkou dobrého olivového oleje.

Co budete potřebovat

400 g špaget AQ
1 lžíce olivového oleje AQ
2 červené chilli, nasekané
6 plátků anglické slaniny AQ, nakrájené
čerstvá bazalka, nasekaná
čerstvě mletý pepř
100 g smetanového sýru AQ
100 g zakysané smetany AQ
parmazán na posypání

Jak na to?

Italská kuchyně je pestrá a svěží. Ideální během letních měsíců. Recept na špagety se slaninou, smetanou a bazalkou se však hodí kdykoliv.

1) Špagety uvařte dle návodu na obalu. Ideální jsou al dente neboli na skus.

2) Na oleji opečte chilli a slaninu – asi 4 minuty.

3) Nechte chvilku vychladnout a do směsi zamíchejte bazalku (množství podle vaší chuti), pepř a smetanový sýr dohladka utřený se zakysanou smetanou.

4) Uvařené a scezené špagety dejte do mísy, polijte je směsí z pánve, dobře promíchejte a nakonec posypte parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špagety se slaninou, smetanou a bazalkou

Hlavní chod Velmi snadné Italská Něco lehkého Vaření Magazín 4/2010
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Tip do kuchyně

 

Špagety můžete před podáváním zakápnout ještě kapkou dobrého olivového oleje.

Co budete potřebovat

400 g špaget AQ
1 lžíce olivového oleje AQ
2 červené chilli, nasekané
6 plátků anglické slaniny AQ, nakrájené
čerstvá bazalka, nasekaná
čerstvě mletý pepř
100 g smetanového sýru AQ
100 g zakysané smetany AQ
parmazán na posypání

Jak na to?

Italská kuchyně je pestrá a svěží. Ideální během letních měsíců. Recept na špagety se slaninou, smetanou a bazalkou se však hodí kdykoliv.

1) Špagety uvařte dle návodu na obalu. Ideální jsou al dente neboli na skus.

2) Na oleji opečte chilli a slaninu – asi 4 minuty.

3) Nechte chvilku vychladnout a do směsi zamíchejte bazalku (množství podle vaší chuti), pepř a smetanový sýr dohladka utřený se zakysanou smetanou.

4) Uvařené a scezené špagety dejte do mísy, polijte je směsí z pánve, dobře promíchejte a nakonec posypte parmazánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Inspirujte se podobnými recepty