×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špagety se slaninou, smetanou a bazalkou

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Špagety se slaninou, smetanou a bazalkou

Tip do kuchyně

 

Špagety můžete před podáváním zakápnout ještě kapkou dobrého olivového oleje.

Co budete potřebovat

400 g špaget AQ
1 lžíce olivového oleje AQ
2 červené chilli, nasekané
6 plátků anglické slaniny AQ, nakrájené
čerstvá bazalka, nasekaná
čerstvě mletý pepř
100 g smetanového sýru AQ
100 g zakysané smetany AQ
parmazán na posypání

Jak na to?

Italská kuchyně je pestrá a svěží. Ideální během letních měsíců. Recept na špagety se slaninou, smetanou a bazalkou se však hodí kdykoliv.

1) Špagety uvařte dle návodu na obalu. Ideální jsou al dente neboli na skus.

2) Na oleji opečte chilli a slaninu – asi 4 minuty.

3) Nechte chvilku vychladnout a do směsi zamíchejte bazalku (množství podle vaší chuti), pepř a smetanový sýr dohladka utřený se zakysanou smetanou.

4) Uvařené a scezené špagety dejte do mísy, polijte je směsí z pánve, dobře promíchejte a nakonec posypte parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špagety se slaninou, smetanou a bazalkou

Hlavní chod Velmi snadné Italská Něco lehkého Vaření Bazalka , Chilli paprička Magazín 4/2010
(0)

Tip do kuchyně

 

Špagety můžete před podáváním zakápnout ještě kapkou dobrého olivového oleje.

Co budete potřebovat

400 g špaget AQ
1 lžíce olivového oleje AQ
2 červené chilli, nasekané
6 plátků anglické slaniny AQ, nakrájené
čerstvá bazalka, nasekaná
čerstvě mletý pepř
100 g smetanového sýru AQ
100 g zakysané smetany AQ
parmazán na posypání

Jak na to?

Italská kuchyně je pestrá a svěží. Ideální během letních měsíců. Recept na špagety se slaninou, smetanou a bazalkou se však hodí kdykoliv.

1) Špagety uvařte dle návodu na obalu. Ideální jsou al dente neboli na skus.

2) Na oleji opečte chilli a slaninu – asi 4 minuty.

3) Nechte chvilku vychladnout a do směsi zamíchejte bazalku (množství podle vaší chuti), pepř a smetanový sýr dohladka utřený se zakysanou smetanou.

4) Uvařené a scezené špagety dejte do mísy, polijte je směsí z pánve, dobře promíchejte a nakonec posypte parmazánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty