Sousedský scotch punč
Ingredience
750 ml | jablečného cideru |
200 ml | vody |
1 | sáček černého čaje Earl Grey |
6 | celých skořic |
200 ml | skotské whisky |
1 | bio citron |
Postup přípravy
1. Do většího hrnce vlijte cider, vodu a přiveďte těsně pod bod varu. Stáhněte z plotny a v tekutině vylouhujte sáček černého čaje. Přidejte 2 celé skořice a nechte v horkém nápoji 10 minut louhovat.
2. Nakonec přilijte whisky a vše promíchejte.
3. Horký punč rozlijte do 4 hrnečků a do každého vložte ještě celý svitek skořice a plátek z dobře omytého citronu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY