×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Slaný štrúdl s bramborami a klobáskou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Slaný štrúdl s bramborami a klobáskou

Tip do kuchyně

 

Podávejte ještě teplé. Výborný je štrúdl ale i za studena.

Co budete potřebovat

400 g zbylých vařených brambor AQ
1 pórek, najemno nasekaný
2 lžíce strouhaného křenu AQ
5 vrchovatých lžic zakysané smetany
200 g klobásy, na tenká kolečka, případně nudličky šunky
špetka sušeného tymiánu, sůl, pepř
500 g listového těsta AQ
1 lžíce mléka ES

Jak na to?

Máte rádi slaný štrúdl? Vyzkoušejte naši variantu s bramborami a klobáskou?

1) Troubu rozpalte na 220 °C.

2) Brambory nakrájejte na malé kostičky.

3) Pórek 3 minuty povařte ve vroucí vodě a pak jej osušte.

4) Obojí smíchejte spolu s křenem, zakysanou smetanou, klobásou a tymiánem. Podle chuti osolte a opepřete.

5) Listové těsto rozválejte, naplňte směsí, zabalte, potřete mlékem a pečte 45 minut při teplotě 180 °C.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Slaný štrúdl s bramborami a klobáskou

Předkrm Velmi snadné Česká Pečení Tymián Magazín 11/2011
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Podávejte ještě teplé. Výborný je štrúdl ale i za studena.

Co budete potřebovat

400 g zbylých vařených brambor AQ
1 pórek, najemno nasekaný
2 lžíce strouhaného křenu AQ
5 vrchovatých lžic zakysané smetany
200 g klobásy, na tenká kolečka, případně nudličky šunky
špetka sušeného tymiánu, sůl, pepř
500 g listového těsta AQ
1 lžíce mléka ES

Jak na to?

Máte rádi slaný štrúdl? Vyzkoušejte naši variantu s bramborami a klobáskou?

1) Troubu rozpalte na 220 °C.

2) Brambory nakrájejte na malé kostičky.

3) Pórek 3 minuty povařte ve vroucí vodě a pak jej osušte.

4) Obojí smíchejte spolu s křenem, zakysanou smetanou, klobásou a tymiánem. Podle chuti osolte a opepřete.

5) Listové těsto rozválejte, naplňte směsí, zabalte, potřete mlékem a pečte 45 minut při teplotě 180 °C.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019